(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Amalie jagter kærligheden på Tinder

Selvom Amalie er igang med projekt-donorbaby, betyder det langtfra, at hun har lagt drømmen om en mand på hylden.

Tidligere på ugen afslørede realitybaben Amalie Szigethy, at hun har bestemt sig for at få en donorbaby. I forvejen har hun datteren Josephine Charlotte, der inden længe fylder to år, og den 26-årige forsidefrue har længe drømt om at finde den rette mand i sit liv, som hun kunne få endnu et barn med.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror

Desværre er han ikke dukket op endnu, så derfor må hun igang med at få et barn alene. Det betyder dog bestemt ikke, at hun ikke stadigvæk leder efter drømmeprinsen:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-par efter bruddet: Sådan går det i dag

- Jeg kan jo godt lide mænd, og jeg er da også inde på Tinder og sådan noget. Men det er ikke, fordi jeg mødes med dem. Jeg har faktisk ikke mødtes med nogen endnu, kun skrevet med dem. Der er jeg måske sådan lidt en narre-pige. Men jeg synes da, at jeg har heldet med mig i forhold til, at jeg matcher med alle dem, jeg godt kan lide. Det er da ret fedt, fortæller Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Michala Kjær og ‘Paradise’-hunk gør forholdet officielt

- Jeg ved stadigvæk ikke helt, om jeg er helt klar til det endnu, men jeg er da lidt på vej derhen af. Egentlig har jeg det nemlig bedst med at møde en mand i byen. Jeg kan bedst lide, at man bare mødes sådan lidt tilfældigt uden at have skrevet sammen. For nyligt var jeg også i byen, hvor der var mange mænd, og der var stor interesse. Jeg fandt dog ikke the one, men jeg fik da lov at flirte lidt. Så min drøm er der da stadigvæk om at finde den rette mand. Nu må vi se, hvad der sker.

LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg er ikke den klassiske mor

LÆS OGSÅ: Peter Birch afslører: Vil have børn med Amalie

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi taler ud om dommen: Jeg er lidt ligeglad