(Foto: Privat )
(Foto: Privat )

Amalie hiver stikket ud

Realitydivaen Amalie Szigethy har for travlt til at skrive indlæg på sin blog, og nu hiver hun stikket ud og sætter bloggen i bero.

Amalie Szigethy kunne for få uger siden fejre, at hendes blog amalieszigethy.com rundede en million besøgende. På få måneder har Amalie skabt en blogsucces i samarbejde med sin blogmanager Camilla Soltani.

Allerede nu, godt tre måneder efter bloggen så dagens lys, må Amalie dog erkende, at hun har for travlt til at skrive de lovede indlæg på bloggen, og hun hiver stikket ud.

- Kære læsere. Desværre må jeg meddele at jeg bliver nød til at holde en pause på bloggen. Lige pt har jeg desværre ikke tid til det. Det kan være jeg kommer tilbage igen om nogle dage, om en måned eller om længere tid. Går i hvert faldt ikke i gang før jeg oprigtig har tid og overskud til det sådan 100 %. Jeg er ked af at skuffe nogle af jer men håber i forstår og har nydt at følge med indtil nu, skriver Amalie på sin blog.

LÆS OGSÅ: Amalie får sin egen blog

Lovede at blive ved

Da Amalie for kort tid siden rundede en million besøgende lovede hun dog guld og grønne skove i forhold til bloggen.

- Men det her er kun begyndelsen. Jeg lover jer, at der kommer mere mere end hvad i ser lige nu, skrev Amalie tidligere på amalieszigethy.com.

Men Amalie har for vane hurtigt at miste interessen for ting, og hun har altid mange bolde i luften. Derfor må hun altså på trods af, at hun lovede  sine mange, at det kun var begyndelsen, sætte bloggen på pause.

Om Amalie vender tilbage på bloggen, og hvornår, er uvidst. Man kan dog forsat læse tidligere indlæg og bloggen er ikke lukket ned. Der er dog mulighed for at følge Amalies liv i realityserien ‘Amalies Verden’ hver mandag på TV3, samt på instagram og facebook, hvis man gerne vil se mere til realitydivaen over dem alle.

LÆS OGSÅ: Amalie runder en million

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.