Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Amalie forklarer sig: Derfor er min nye fyr hemmelig

Der er en helt klar årsag til, at Amalie gerne vil holde sin nye fyr hemmelig for offentligheden.

I denne uge har vi fulgt Amalie Szigethy, Jan Linnebjerg, Mille Funk og Ditte Julie Jensen i TV3-programmet ‘Til middag hos’. I aftenens afsnit er det blevet Amalies tur til at invitere de andre til middag i hendes hjem, og under middagen åbner hun op for sit ellers så hemmelighedsfulde kærlighedsliv.

- Jeg har jo mødt en fyr nu, men jeg har så valgt, at jeg gerne vil holde det privat, fordi – min fortid. Men jeg har mødt en, og jeg er blevet forelsket i ham, fortæller Amalie med et stort smil og et glimt i øjet, som vidner om, at hun har fundet kærligheden.

LÆS OGSÅ: Forelsket Amalie: Der er børn i vente

LÆS OGSÅ: Strid mellem ‘Forsidefruer’-stjerner: Amalie lagt på is

Overfor Realityportalen.dk fortæller Amalie nu mere om, hvorfor det er så vigtigt for hende, at den nye flamme er hemmelig:

- Jeg har lært gennem tiden, at jeg skal værne om mit privatliv. Derfor har jeg ikke lyst til at åbne op, da jeg simpelthen har lært af mine fejl fra fortiden. Der er ingen grund til, at folk blander sig og følger med, så man skal være meget sikker, før man deler med alle mulige andre. Jeg har altid delt mine glæder osv., og det gør jeg også gerne, men der er bare en stopklods, forklarer hun og tilføjer, at det ikke er svært for hende at holde forholdet hemmeligt for offentligheden:

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

LÆS OGSÅ: Amalie siger fra overfor spanking

- Jeg synes egentlig, det er nemt nok at holde ham hemmelig. Der er selvfølgelig engang imellem, hvor vi laver noget, hvor jeg tænker, at jeg har lyst til at dele det på de sociale medier, men så må jeg bare have minderne på min egen telefon i stedet for at dele dem med offentligheden. Så er det bare sådan, det er. Det kan selvfølgelig godt være irriterende, da jeg rigtig godt kan lide at dele, hvad jeg laver, men det har jeg lært med tiden, og nu synes jeg, at det fungerer meget godt, forklarer hun og slår fast, at hun ikke har lagt en plan for, hvornår fyren skal præsenteres for offentligheden:

- Jeg tager den som det kommer i forhold, og så må vi se, hvad fremtiden viser, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Amalie om at lave tv med sin mor igen: Det var underligt

Se eller gense et klip med Amalie fra 'Til middag hos' nedenfor:

LÆS OGSÅ: Husker du Christina fra ‘For lækker til love’?