Amalie får sin egen blog

Amalie Szigethy kaster sig nu ud i blog-verdenen, og reality-divaen jagter skandinavisk succes med sin nye blog, som går i luften i dag.

I dag klokken 10.00 går Amalie Szigethys nye blog i luften. Bloggen hedder www.amalieszigethy.com, og her vil man kunne følge realitystjernens liv.

Det første indlæg vil være på baggrund af en spørgerunde, hvor alle kan lægge en kommentar i bloggen med et spørgsmål. Her kan du spørge Amalie om alle de ting, du længe har gået og tænkt over. Der er ingen grænser for, hvad man må spørge om.

Efterfølgende bliver der valgt 20 tilfældige spørgsmål, som Amalie svarer på over to indlæg.

LÆS OGSÅ: Amalie bliver slæbt i retten

Amalie har fået en blogmanager

Realitystjernen har desuden fået sig en personlig blogmanager nemlig Camilia Soltani, som har arbejdet med blogging i 2 år. Hun er kvinden bag Blog-management, som også har arbejdet med blogging i Sverige og Norge, og hun kommer til at stå for alt det administrative og forretningsmæssige via bloggen, hvor Amalie selv står for alle indlæg og billeder.

LÆS OGSÅ: Peter og Amalie på hårdt arbejde

Målsætning om at indtage Sverige og Norge

Målet med Amalie er at få hendes blog til at blive en stor succes både i Sverige og Norge og satsningen ligger på at få hende nomineret til den internationale blogpris næste år til Vixen awarden i Norge. Og det er ikke uden grund, at firmaet bag bloggen valgte Amalie.

- Vi valgte Amalie, fordi vi mener, hun har stort potentiale til at gå scandinavisk. Hendes interessante liv, luksuriøse hverdag og kønne ansigt er den perfekt cocktail for en måske snart succesfuld blogge, fortæller Amalies blogmanager Camilla Soltani.

Vi glæder os til at følge med på Amalies blog, når den går i luften klokken 10.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.