Amalie er hovedperson i stort DR-program

Amalie indtager DR og er hovedperson i et program, hvor man får nogle ting at vide, som man måske ikke vidste om 'Forsidefruer'-baben.

I går var Amalie Szigethy hovedperson i et program, hvor hun selv deltog utrolig lidt, men alligevel kom man helt tæt på reality-stjernen, som blev kendt i 2010, da hun deltog i 'Paradise Hotel'. Siden har hun deltaget i et hav af programmer, og nu er hun aktuel i 'Forsidefruer'. Det var dog på en helt anden kanal, hun i går bød indenfor.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejede at droppe ‘Forsidefruer’: Sådan har hun det nu

Her var hun nemlig hovedperson i 'Kender du typen', hvor Mads Steffensen gav Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup en rundtur i Amalies lejlighed og liv. Hovedpersonen selv fik teaset for programmet på sin Instagram-profil en halv time før, det blev sendt, så fans kunne følge med - selvom spændingen så var taget lidt ud af gætteriet.

LÆS OGSÅ: Faren til Amalies barn tiltalt i kæmpe sag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie indrette børneværelse

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie lancerer sin nye tøjkollektion

Men de to eksperter havde ikke nemt ved at gætte, hvad der var op og ned hos Amalie. Hun børster tænder tre gange om dagen, cykler aldrig, besøger sin afdøde morfar hver tredje måned via en clairvoyant, er på Tinder, har lige så mange sko som sin datter - og mange af dem matcher.

De startede med at vurdere Amalie til at være mellem 35 og 40, og de var meget imponerede over hendes stil. Men de kom lidt til kort, da de skulle gætte, hvem der så med under Amalies fødsel - var det hendes mor, en gruppe jordemoderstuderende eller blev det livestreamet. De mente, hun var alt for privat et menneske til at åbne op for en række jordemoderstuderende. Selvom svaret er rigtigt, så vil man vide, hvis man kan huske 'Amalies baby', at der også blev filmet, og et helt privat menneske kan man vist ikke kalde Amalie.

Til slut skulle eksperterne gætte, om det var Amalie, sangerinden Emmelie de Forest eller håndboldspillerne Anne Cecilie la Cour, og de gættede begge to på Amalie Szigethy, som da også er den eneste af de tre valgmuligheder, der har en datter på den alder, som var blevet oplyst i programmet.

Se hele programmet med Amalie på DR tv HER.

LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: Mikkel Skelskov taler ud om forholdet til datteren

LÆS OGSÅ: Princess tager stor beslutning for datteren: Det er ikke et overgreb