Amalie Dollerup og Andreas Jebros lykke: Tilbage til barndomsbyen

Parret flytter fra deres andelslejlighed på Amager i København.

Der har været meget at se til på hjemmefronten for Amalie Dollerup og manden Andreas Jebro. På Amalies Instagram deler skuespillerparret nemlig en glædelig nyhed.

LÆS OGSÅ: René Dif gift med Linet Jo: Min lykkeligste dag

De har købt et hus Amalies barndomsby Virum. Et hus, hvor der også skal være plads til parrets søn August på knap tre år. Og det tyder på, at det passer dem glimrende at skulle væk fra lejlighedens højere luftlagt.

- For et par uger siden flyttede vi alle tre så endelig ind! Det er for vildt og meget stort for os. At komme fra femte sal (uden elevator) og helt ned på jorden er i sig selv helt fantastisk, skriver skuespilleren i sit opslag.

LÆS OGSÅ: Familiens rørende farvel til Sidney Lee

Og selvom det er hårdt at flytte i hus med et lille barn på armen, så Amalie og ægtemanden Andreas optimistiske.

- Vi er glade og trætte, for hold da op hvor er der mange nye ting hele tiden at skulle forholde sig til. Men det skal nok blive rigtig godt, når vi kommer mere og mere på plads, afslutter hun i opslaget.

LÆS OGSÅ: Mary Elizabeths Hospital: Jeg er stolt

Ifølge SE&HØR har skuespillerparret givet intet mindre end 9.225.000 kroner for huset på 142 kvadratmeter opført i 1954.

Amalie Dollerup er lige nu aktuel i serien 'Dopamin', som kan ses på Discovery+ og Andreas Jebro kan lige nu opleves i TV 2

Charlies krimiserie 'Sommerdahl'.

LÆS OGSÅ: Francesca viser stor personlighed i ‘Bachelor’: Jeg er her for kærligheden

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Amalie Dollerup (@amalie_dollerup)