Amalie: Angelina er en fighter

En benhård semifinaleuge endte med, at Amalie sendte Angelina med det fattige hold i finalen.

Amalie fik en enestående mulighed for at sende en fra det rige hold i finalen. Og det var ikke noget svært valg.

- Jeg ved, at Angelina har en stor gæld derhjemme, så jeg kunne virkelig unde hende at vinde. Og så kan jeg bare vildt gode lide Angelina, fordi hun er en rigtig fighter, der fortjener at vinde, siger Amalie til Realityportalen.dk understreger, at de stadig er gode venner, efter de er kommet hjem fra 'Fristet'.

LÆS OGSÅ: Man skal ikke ofre alt i 'Fristet'

Kunne ikke sende Bo eller Joanna videre

Der var hele fem deltagere på det rige hold, som Amalie kunne vælge imellem at sende direkte i finaleugen. Og derfor brugte hun udelukningsmetoden. Bo og Joanna havde gennem hele spillet været hendes konkurrenter, og dermed var de udelukket. Allan var forholdsvis ny og ikke så værdig på samme måde som de andre.

- Jesper er også rigtig flink. Men jeg ved, at han ikke mangler noget derhjemme, da han både har bil og hus - så derfor blev det heller ikke ham.

Om det var den stærkeste person, Amalie valgte at sende i finalen, ved hun ikke. For man kan være stærk på mange måder, lyder de kloge ord.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Joanna bukkede under

Angelina havde givet op

Tidligere på ugen valgte Amalie at slå på gongongen og dermed sikre sig selv en plads på flyet hjem til Danmark. Til gengæld fik holdet 20.000 kroner ind på kontoen, og sikrede dermed et større forspring.

- Da det rige hold siger, at de går udenfor og tager den (om der skulle slås på gongongen, red), siger Angelina, at hun gør det. Og det er grunden til, at jeg skynder mig at gøre det, forklarer Amalie.

Dermed indikerede det en smule, at Angelina havde tankerne på vej hjem til Danmark. Men det kunne ikke ændre på Amalies beslutning.

- Det var bare hende, jeg havde lyst til at sende videre, slår hun fast overfor Realityportalen.dk.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.