Amalie og hendes mor (Foto: TV3/Anders Wichstrøm)
Amalie og hendes mor (Foto: TV3/Anders Wichstrøm)

Amalie afslører: Her er mit sande talent

Lige fra hun var ganske lille har Amalie elsket at løbe nøgen rundt og underholde.

Hvis man er vild med 'Amalies verden' og gerne vil have det optimale ud af programmet, så skal man huske at kigge forbi TV3s hjemmeside, hvor man efter hvert afsnit kan se 'Amalies verden EKSTRA'.

Her afslørede Amalie og hendes mor i går, at Amalie har haft nogle sjove tendenser og et helt særligt talent, lige fra hun var ganske lille. Og det talent kom til udtryk under en af Lottes mange middage med familien og vennerne.

- Mit kendetegn var generelt, at jeg godt kunne lide at gå nøgen rundt. Og jeg kunne godt lide at gå nøgen rundt, altså bare gå rundt og danse nøgen og tage højt musik på og få opmærksomhed. Når folk de spiste middage, så kunne jeg godt lide at råbe og grine og synge højt, fortæller Amalie.

Historien munder ud i, at hun lavede en legetøjs tatovering på numsen og gik hen til sin onkel og stak numsen op i hovedet på ham for at vise ham tatoveringen. Scenen udspillede sig, da Amalie var 4-5 år, så hun har haft tidlig hang til at underholde andre.

LÆS OGSÅ: Her er sandheden om Amalies liv

Mor gav lov til det

Og selvom det måske ikke virker som den mest almindelige adfærd for et lille barn, så var Amalies mor allerede dengang en stor støtte for sin datter, og hun ville ikke sætte grænser for, hvad datteren måtte.

- Det var sådan nogle ting, jeg gjorde som lille, og min mor gav mig jo lov til det, så min mor sagde jo, det er godt skat, du er så dygtig, fortæller Amalie, og Lotte forklarer:

- Det er meget vigtigt at kunne se de ressourcer, som er til stede hos barnet, og Amalies ressourcer var at underholde, danse, synge, være nøgen, gå ind til naboer hun ikke kendte, gå hjemmefra, fordi hun syntes, at det var spændende at gå en tur for sig selv ude i verden. I stedet for at skælde ud, så skal man sætte sig ned og snakke med barnet og spørge, hvor gik du hen, besøgte du nogen, var de søde og få det tillidsforhold, fortæller mor Lotte.

LÆS OGSÅ: Amalie griner hele vejen til banken

Se afsnittet af 'Amalies verden EKSTRA' her. Først fortæller Amalie dog om sine parfumer, men godt og vel 2 og et halvt minut inde klippes der over til Lotte og Amalies anekdoter fra Amalies barndom.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.