Amalie Szigethy, (Foto: Janus Nielsen)
Amalie Szigethy, (Foto: Janus Nielsen)

Amalie afslører: Derfor flytter vi

Før delte de et hus med Amalies mor i Rungsted, men ikke længere. Nu fortæller Amalie, hvorfor hende og datteren er flyttet.

Amalie Szigethy og datteren Josephine er flyttet fra huset i Rungsted, som de delte med Amalies mor, Charlotte. Og nu afslører Amalie på sin blog, hvorfor hende og Josephine er flyttet.

- Jeg blev hurtig træt af, at jeg ikke havde noget privatliv, og min mor blev træt af rod, skriver Amalie.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Sandheden om mig og Peter er…

Flytningen har ifølge Amalie været under opsejling i noget tid, og parterne skilles ikke som uvenner.

- Inden sommeren blev vi enige om, at vi skulle gå hver til sit igen. Og som gode venner selvfølgelig. Det gik ærlig talt ikke, selvom tanken var jo god.  Vi er gode til at springe ud i nye projekter og gøre tanker til virkelighed - måske lidt for hurtigt og uden at tænke over konsekvenserne, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Janni sørger for større bryster til Amalie

Amalie boede tidligere alene i en lejlighed i Hørsholm. Hun mente dog, at den var for lille, og hun ville gerne finde noget større. Det viste sig at være sværere end som så, og så trådte hendes mor til for at hjælpe hende og hendes nyfødte datter.

- Meget hurtig greb min mor ind og fik den idé, at vi kunne leje et hus sammen i Rungsted. Så kunne vi bo der sammen i et år eller to som familie igen, ligesom i gamle dage. Jeg syntes det var en fantastisk idé, skriver Amalie og fortsætter

- Så selvom min mor havde et andet hus i Rungsted med sin mand, så var det også dejligt at kunne bo med min mor i det nye hus. Hun var faktisk aldrig hjemme, og huslejen blev jo kun billigere.

LÆS OGSÅ: Amalies søster gravid: Jeg har altid villet være ung mor

Men nu er det altså slut med, at de tre damer bor under samme tag, for Amalie og Josephine er flyttet i deres egen lejlighed. Man kan læse meget mere og flytningen i blogindlægget her.

LÆS OGSÅ: Amalie i nyt projekt: Jeg vil være YouTuber