Alvorligt sammenstød: 'Vild med dans'-stjerne i hast på skadestuen

Mandag kom Silas Holst og Karina Frimodt galt afsted under en dansetræning.

42-årige Karina Frimodt har for tiden dansekalenderen helt booket, da hun både går til prøver på musicalen 'Dirty Dancing' samt træner til fredagens 'Vild med dans'-premiere. Her skal hun danse med skuespilleren Janus Nabil Bakrawi.

Derfor må hun ofte suse frem og tilbage mellem de to jobs for at få det til at gå op. Men mandag blev 'Vild med dans'-stjernen tvunget til at sætte dansen på pause og for en stund skrue ned for tempoet. For under en gennemspilning af 'Dirty dancing' endte det galt, da Karina Frimodt var i aktion på gulvet i Falkoner Salen med kollegaen Silas Holst.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' ramt af corona 

De to dansestjerner har ellers danset koreografien så mange gange før. Men denne gang knaldede de hovederne sammen i en bevægelse, hvor Silas skulle svinge Karina bagover og hive hende op fra gulvet.

Der skete ikke noget med Silas, men der gik hul under Karinas øjenbryn, som hun stødte ind i Silas' hoved.

- Vi havde både video og kamera på, da der skulle tages billeder til programmet. Så vi havde fuld krigsmaling på og var i kostumer, og så gav vi den måske bare lidt mere gas end normalt, og der var god fart på, forklarer Karina Frimodt til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Janus Bakrawi i ‘Vild med dans’: Frygter at glemme dansetrinene

Først sagde hun bare "Av mit hoved", men dansede alligevel videre. Men få sekunder senere fik Silas hende stoppet, da hun blødte. Herfra stoppede de det hele, og hele produktionen tog hjem, da Karina jo skulle på skadestuen, og de ikke kunne filme videre.

Konsekvenserne for 'Vild med dans'

Musicalproduceren Jesper Winge Leisner kørte herefter Karina på skadestuen. I dag har hun det trods omstændighederne nogenlunde godt.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede 

- Det dunker bare lidt i såret. Det er jo under 24 timer siden, det skete. Jeg har en stivkrampearm, som er helt ubrugelig lige nu. Men jeg har ikke hovedpine eller kvalme, og der er ikke tegn op hjerterystelse, siger hun.

- Det er aldrig sket før. Så det er jo mega uheldigt. I dag kan jeg ikke danse. Jeg går ud og er der sammen med Janus, men jeg skal ikke danse. Jeg er bange for, det springer op. Så jeg skal bare kigge på, og så skal Janus terpe trin.

LÆS OGSÅ: Ulykkelige Annette Heick: Droppede mor og far 

Alligevel melder Karina helt klar til fredag den 2. oktober,  hvor hun skal danse wienervals, og heldigvis er der nogle dage til premieren på 'Dirty Dancing', som er den 24. oktober.

Karina har fået omkring fire sting under sit højre øjenbryn.