Alle mod Monique: Derfor ville hun tilbage på hotellet

Monique Kromann blev stemt ud med et brag som den tredje af sæson 17 af 'Paradise Hotel'. Monique var oppe i identitetsduel mod Leá, som trak alle stemmerne fra de andre gæster på hotellet, inkl. Moniques egen partner Jonas. Monique var forinden blevet uvenner med Jasmin, som sammen med Anne P. havde dannet en alliance, der gik mod Monique.

Men i dagens afsnit kommer Monique tilbage til hotellet for at tage sin hævn, og her sætter hun Anne P. og Jonas i fare.

- Jeg valgte at sætte Anne P. i fare, da det var hende, der trumfede igennem overfor Emma, at det var mig, der skulle i fare, og det synes jeg ikke var helt fair. Hun lyttede ikke til de ting, jeg sagde, fortæller Monique til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par gav forholdet en chance: Ærgerligt, at det sluttede sådan

Monique havde grundet den dårlige stemning på hotellet inden hendes exit en klump i maven, da hun skulle afsløre sin identitet.

- Jeg vidste jo ikke, om jeg var ønsket eller uønsket, da jeg kom tilbage, så det var med meget blandede følelser, men jeg gik derind med oprejst pande. Jeg ville kæmpe for det, fortæller Monique, der ikke var i tvivl om, at hun ville ind på hotellet igen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur bortvist fra Reality Awards

- Jeg havde jo lyst til at komme tilbage, fordi jeg ikke synes, jeg fik en chance første gang for at vise, hvad jeg kunne, så jeg gav den alt, hvad jeg havde, fortæller Monique, der ikke fortryder, at hun tog imod en returbillet til hotellet.

- Jeg kunne godt se på de andres ansigter, at der var nogen, der var glade for at se mig, og andre var ikke glade for at se mig. Det er jo super urealistisk, at jeg kommer tilbage. Jeg var klar til at komme ind og rykke det fra hinanden, griner Monique.

LÆS OGSÅ: UUH! Anne K og Jeppe: Det er meget nyt

I Mexico hele tiden

Siden Monique forlod hotellet første gang, har hun opholdt sig i Mexico.

- Jeg sad på et ventehotel i Mexico ca. en time derfra. Jeg blev bare kørt derud og sat af og fik at vide, at jeg skulle vente der, indtil jeg kunne få min flybillet hjem. Så jeg ventede og ventede, og jeg anede ikke, jeg kom tilbage. Jeg kunne ikke forstå, at jeg ikke fik noget at vide. Det var faktisk super hårdt at skulle vente så lang tid, fortæller Monique og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Asbjørn efter reality-drama: Jeg har kæmpe respekt for Teitur

- Så fik jeg pludselig en opringning fra produktionslederen, som spurgte, om jeg ikke ville ind og have hævn. Og der var jeg SÅ klar.

Monique havde hverken penge, id eller telefon på sig, da hun opholdte sig i Mexico alene, og hun har derfor svært ved at huske, hvor længe hun var der, indtil hun kom ind igen, men ventetiden var lang.

LÆS OGSÅ: Line Maria er ærgerlig: Nicklaes vinder pris med eksen