Foto: TV3
Foto: TV3

Alfahannen: Troværdighed er vigtigst

Deltagerne får en oplevelse for livet, men alligevel er der negative konsekvenser ved at deltage i reality-programmer.

Den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Daghan F. Bilgisu ser tilbage på sit ophold på det lækre hotel i Mexico med positive minder.

- Jeg elsker at prøve grænser af. Og så har man fået nogle gode venner for livet, og det er jo bare en bonus, siger Daghan til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerner får HPV-vaccine

Lad være med at udstille jer selv

Selvom det er en ubetinget fed oplevelse at drage af sted på reality-eventyr til Mexico, så råder Daghan alligevel de kommende deltagere til at tænke over deres opførsel.

- De skal være sig selv, nyde oplevelsen og passe på, at de ikke udstiller sig selv for meget.

Og hvis man gerne vil vinde, så er det simpelt.

- Du skal gøre dig populær blandt folk, sætte dig i respekt og vinde folks tillid! Det er vigtigt at virke troværdig derinde.

LÆS OGSÅ: Line Sofie og Aksel trives på Fyn

Folk dømmer reality-folk

For alfahannen er det en bet, at han endnu ikke har vundet det populære program - og derudover påvirker det ham, at folk har så mange fordomme om reality-deltagere.

-  Folk kan have fordomme om folk, der har medvirket i reality-programmer - i stedet for bare at lære en at kende. Men folk skifter altid mening efter at have snakket med én, fortæller Daghan.

Selvom der er mange fordomme forbundet med reality-tv, så afskrækker det ikke den tidligere 'Paradise'-deltager fra at lave mere tv.

-  Hvis jeg får det rigtige tilbud, så ja. Men gider ikke alle de der dating-programmer, som ofte ringer. Det skal være noget med oplevelser og udfordringer.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Pernille: Ha ha, folk tog fejl

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.