Albert glæder sig: Jul med Jenna

I år bliver julen ekstra god for Albert og Jenna.

Albert Rosin Harson elsker jul. Og i år bliver den lige en tand bedre. Han skal nemlig for første gang holde jul sammen med sin kæreste, Jenna Bagge.

LÆS OGSÅ: Josephine fra ‘Tinka’ blev mobbet: Jeg skilte mig ud

– Vi skal holde juleaften sammen med min familie. Det glæder jeg mig til. Jeg tænker, at det bliver mega sjovt og hyggeligt, fortæller 20-årige Albert, der mødte Jenna, 33, tilbage i 2020, hvor de dannede par under 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ UH! Er Kim og Kanye ved at finde sammen igen?

Hele december måned er Albert for sidste gang aktuel som Lasse i 'Tinka og Sjælens spejl'. Han glæder sig til at se årets julekalender sammen med Jenna.

– Vi skal klart se den sammen, og Jenna har inviteret vores venner over til et arrangement 1. december, forklarer Albert. Vi har ellers ikke planlagt nogen faste traditioner, men vi skal i hvert fald lave en masse hyggelige ting sammen i løbet af december.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo afslører svimlende husleje

Det 20-årige talent håber på fortsat at kunne leve af skuespillet, og han har allerede nye projekter, der kommer ud i det nye år. Derudover er han begyndt at slappe af i tilværelsen som freelancer.

– Jeg finder på ting at lave indimellem. Jeg bruger meget tid på min musik og træning. Jeg spiller klaver og har et band, som jeg spiller med til bryllupper, og derudover har jeg også spillet til begravelser, forklarer Albert, der ikke vil udelukke at søge ind på skuespilskolen på et senere tidspunkt.

LÆS OGSÅ: WHAT: Sine må udskyde fertilitetsbehandling efter ‘Robinson’