Asta & Oscar til 'Vild med dans' program otte (Foto: Henrik R. Petersen)
Asta & Oscar til 'Vild med dans' program otte (Foto: Henrik R. Petersen)

ÅH NEJ: Slut for Bjerrehuus i 'Vild med dans'

Oscar Bjerrehus og Asta Björk danser sig ud af konkurrencen i aften. I hvert fald hvis man spørger Danske Spils oddssættere.

Finalen i den populære dansekonkurrence 'Vild med dans' nærmer sig, men inden det afgøres hvilke par, der skal danse om titlen, skal yderligere to par forlade konkurrencen.

Danske Spils oddssættere spår, at parret, der må tage afsked med dansegulvet i aften, er skuespiller og model Oscar Bjerrehus og danser Asta Björk:

- Oscar Bjerrehuus og Asta Björk er det mest udsatte par lige nu. Oscar har udviklet sig rigtig meget som danser i løbet af konkurrencen, men de andre par er bare på et højere niveau end dem. Derfor vurderer vi, at det er de to, der forlader konkurrencen i aften, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-hunk scorer stort TV2-job

Coco O. er en bedre danser

Selvom det var sangerinde Coco O. og danser Morten Kjeldgaard, der var i omdans forrige fredag, vurderer bookmakerne alligevel, at de har en større chance for at gå videre end konkurrenterne Oscar Bjerrehus og Asta Björk.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde ‘Vild med dans’-løn: Tjener kassen

- Vi er kommet dertil i konkurrencen, hvor danseevner er det vigtigste parameter også hjemme i stuerne, og her er Coco O. og Morten Kjeldgaard bare lidt foran Oscar Bjerrehuus og Asta Björk. Derfor giver vi også odds. 1,75 på at de stemmes ud i morgen, mens vi giver odds 3,00 på Coco O., forklarer Mathias Reimer Larsen.

Hvad angår vindere tror bookmakerne på, at årets mandlige duo bestående af Silas Holst og Jacob Fauerby er de absolutte favoritter.

Se 'Vild med dans' på TV2 i aften kl. 20.

LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Her er Kesslers nye realityprogram