Åh nej: Damien i stor fare

Damien har ikke held med at få sin plan gennemtrumfet.

I dagens afsnit af 'Paradise' brænder stolen under Damien - eller det gør den ikke, for han har ikke en stol, og derfor er han sendt ud i en brutal overlevelseskamp. Og her er det ikke sikkert, at Zilas' flirtende tilgang er nok til at redde ham - han er i hvert fald i tvivl om, hvorvidt han skal stå ved Zilas.

SE BILLEDET: 'Nybyggerne'-vindere er blevet forældre

- Jeg tror, jeg ville overleve hos Titania fremfor Kathrine, hvis Kathrine er så dum at stille sig bag Titania, og hos Zilas er jeg rigtig meget i tvivl, fastslår Damien. Men Titania er ikke med på planen:

- Eftersom Zilas har sagt, at Damien kan stå bag ham, så virker det en lille smule mærkeligt, at Damien insisterer på, at det er mig, han skal stå bagved, lyder det undrende fra Titania, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Han opfører sig en lille smule som en forkælet møgunge, der ser et stykke slik, og hvis ikke han får lige præcis det stykke, så bliver han vred, og det synes jeg egentlig er lidt irriterende.

Meget mindre som en møgunge kommer Damien dog ikke til at lyde som, når han i sync forsøger at forklare sin plan.

LÆS OGSÅ: Legendarisk paradiso afslører graviditet

- Jeg føler mig sikker hos Titania, hvis jeg er den eneste, der står der, så kan de ikke bare rykke sig de andre, så der er plads til mig, siger han med et smil.

Se klippet øverst i artiklen, og se hele afsnittet på Viaplay.