Afsløring: Uenighed mellem Fie og Tobias

Det blev en kort fornøjelse mellem Fie Laursen og Tobias Friberg.

Hvis Fie Laursen var en bil, så ville hun formentlig få adskillige fartbøder. Således skal man holde tungen lige i munden, hvis man skal følge med i hendes gøren og laden. Det kan nemlig gå stærkt.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

I forrige uge kaldte hun 'Paradise Hotel'-fyren Tobias Friberg, som hun har kendt siden folkeskolen, for sin fremtid, og han luftede idéen om at være papfar for Mateo. Det skete, da Tobias var i Spanien for at filme voksenfilm med Fie Laursen til deres begges OnlyFans-profiler.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os

For få dage siden landede Tobias så igen i Danmark, og luften er nu koldere mellem dem end en frostklar januar-morgen. Fie og Tobias følger ikke længere hinanden på Instagram, og alle Tobias' synes godt om på Fies billeder er væk, så det ser altså ud til, hun har blokeret ham.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen dømt i retten: Tilfreds

Fie har ikke ønsket at kommentere på, hvorfor de to ikke længere følger hinanden, men Tobias bekræfter, at luften ikke er helt så varm, som den var i det sydspanske.

- Jeg gider ikke udtale mig om, hvorfor vi ikke følger hinanden. Det er bare to mennesker, som er blevet lidt uenige om nogle ting. Intet mere end det, fortæller Tobias, som ikke ønsker at afsløre mere om, hvad de er blevet uenige om.

LÆS OGSÅ: Efter tragisk dødsfald: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører stor beslutning

- Intet vildt, som sagt bare lidt uenigheder. Jeg ønsker ikke, at man smider hinanden under bussen bare på grund af en uenighed, det er jeg for voksen til.