AFSLØRING: Starter ny uddannelse

Reality-stjernen skal tilbage på skolebænken.

'Familien fra Bryggen'-stjernerne har aldrig været bange for at kaste sig ud i nye udfordringer, og nu afslører Stephanie 'Geggo' Salvarli, at hun inden længe kaster sig ud i en af de helt store.

LÆS OGSÅ: Tina Maria afslører: Vi er ikke længere sammen

- Tænk, på mandag starter jeg på makeup-artist uddannelsen. Jeg glæder mig helt latterligt meget! Jeg elsker jo at lege med makeup, men er ikke så modig, og jeg har virkelig brug for at lære, føler jeg - både på mig selv, men bestemt også i forhold til mit lille makeup/accessories-brand, skriver Geggo på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Er Karl og Christel blevet kærester?

-  Jeg føler, jeg er bedre rustet til at skabe det allerbedste, hvis jeg selv har en god rygsæk proppet med viden at transformere over i produktionen, og så elsker jeg bare det kreative ved makeup og styling. Jeg håber, jeg kan blive mere modig - har lidt en tendens til altid at gå med det samme (ret basic) look.

LÆS OGSÅ: Op til retssag: Robert Hansen er forsvundet

Stephanie startede for nogle år siden sit eget beauty brand KEKE Lashes, efter hun i en årrække havde haft skønhedssalonen La Lotus sammen med sin bedre halvdel Cengiz. Her begyndte hun allerede i 2017 at udvikle sine egne vipper under navnet Lotus Lashes.

Det blev i 2020 til KEKE Lashes, og siden er flere produkter kommet til. Og det er altså i forbindelse med arbejdet med skønhedsprodukterne, at hun nu vil videreuddanne sig.

Læs hele opslager herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo)