AFSLØRING: Se deltagerne i ‘Den store bagedyst’ 2020

I år skal fem kvinder og fem mænd dyste om at blive vinder af 'Den store bagedyst'.

Den 3. oktober går det igen løs i det store bagedyst-telt ved Clausholm Slot nær Randers, hvor fem kvinder og fem mænd i år skal dyste om at vinde trofæet og dermed titlen som vinder af 'Den store bagedyst' 2020.

Når den niende udgave af den traditionsrige konkurrence ruller over skærmen inden længe, kan du se frem til en sæson, hvor deltagerne atter bliver sat på en hård prøve for at kunne gå hele vejen.

- Vi har fundet på en masse nye udfordringer og har endnu engang lagt hovederne i blød for at lave twists and turns, som vi ikke har leget med før. Vi har inviteret spændende gæster ind, som er store kanoner inden for kageverdenen, og der kommer til at være udfordringer både i og uden for teltet, siger Søren Olsen, der er redaktør på 'Den store bagedyst' til DR.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian mærker corona-konsekvenserne som guide: Mange hoteller er lukket

Søren Olsen lover ligeledes, at de ti udvalgte deltagere alle er i godt humør, så det bliver svært at få en favorit.

Se de ti amatørbagere herunder:

Max, 32 år

Max Hoffmann-Dose Preisler bor med sin kone og lille datter i Hørsholm. han er netop begyndt i sit nye job som forretningsudvikler.
LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ morMax er vokset op med tysk som sit modersmål og en masse tysk kultur. Hans far er tysker, og moderen er fra det tyske mindretal. Max sejler regatta med sin far og elsker konkurrence-elementet i det - sammen har de vundet flere ræs i både 2016 og 2017. Han er desuden vinterbader og dyrker også crossfit.Max elsker at nørde i køkkenet og lader sig inspirere til nye teknikker på YouTube, og han er en haj til chokoladetemperering. Han er perfektionistisk anlagt og meget ambitiøs.
LÆS OGSÅ: Nybagt mor og 'X Factor'-dommer: Tager baby med på job

 Max (Foto: Carsten Mol)
Lena, 37 år

Lena Thorsson er single og mor til Sara på 12 år. Hun arbejder som skolelærer på en heldagsskole for elever med særlige behov.Lena bor i et familiekollektiv i Køge med sine forældre, søster, svoger, nevø og diverse kæledyr på 84 kvadratmeter. Derfor har hun også en højtelsket kolonihave, som hun selv har istandsat, hvor hun og datteren er meget.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedysten’-Jon: Jeg nyder singlelivetHun er sprudlende, sjov og kreativ i sin kagebagning, som hun er god til at give sit helt eget Lena-aftryk.


 Lena (Foto: Carsten Mol)

LÆS OGSÅ: Blachmans løn-råd til Sofie Linde: Gør dig eksklusiv
Emil, 21 år

Emil Ussing er vokset op i Løkken og er lige flyttet hjemmefra til Aarhus, hvor han nu er arkitektstuderende.Han har tidligere dyrket svømning på højt plan, og så har han en stor passion for at tegne. Han dyrker en særlig tegnestil, der hedder pointillisme, hvilket betyder, at tegningerne udelukkende består af prikker. Emils tegninger er meget detaljerede og tager lang tid at lave - nogle gange op mod 100 timer.
LÆS OGSÅ: DR laver ny version af 'Den store bagedyst': Nu for børnHan har et kunstnerisk sind og er typen, der er god til at få skæve ideer.


 Emil (Foto: Carsten Mol)

LÆS OGSÅ: Lene Beier og manden åbner op: Udfordringer i ægteskabet
Wissam, 32 år

Wissam Bouqasri bor med sin mand og to børn i København. Hun er født i Danmark og har marokkanske rødder.Hun betegner sig selv som en mønsterbryder, der er vokset op i Ishøj. Hun har uddannet sig til cand.pharm. (apoteksfarmaceut) og bor på Christianshavn. Wissams største drøm er at kunne leve af at lave mad og desserter og måske have sit eget madværksted, der samler madentusiaster og andre sultne sjæle til samvær og hygge på Christianshavn.
LÆS OGSÅ: SE DATOEN: ‘Forsidefruer’ er tilbageHun elsker typiske danske kager og har lært en masse fra de gode gamle 'Karolines køkken'-kogebøger.


 Wissam (Foto: Carsten Mol)

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson 'Vild med dans'
Lars, 60 år

Lars Bjødstrup bor sammen med sin mand i Nyborg og arbejder som gymnasielærer, hvor han underviser i dansk og samfundsfag.Lars uddannede sig først sent til gymnasielærer - i midten af 40'erne - og er ellers kunstmaler i sin fritid og har været udstillet flere steder. Hans far var konditor, og da Lars var yngre, var han bestemt ikke interesseret i bagning. Det er først i de senere år, han er begyndt at elske det.
LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-deltager lancerer tøjkollektion: Det er en stor drømHan mener selv, at han nok har undertrykt glæden ved at bage. Men nu er han ikke bleg for at lave kager med inspiration fra sin fars opskrifter. Hans nærmeste familie bor i Australien, så der rejser han meget til.
 Lars (Foto: Carsten Mol)

LÆS OGSÅ: Liv Martine er gravid: Jeg er langt henne
Katrine, 31 år

Katrine Ohlendorff fra Roskilde er single og arbejder som gymnasielærer, hvor hun underviser i dansk og oldtidskundskab.Hun er meget aktiv i den lokale håndboldklub, hvor hun både spiller, træner og er medlem af bestyrelsen. Hun er en travl organisator-type og betegner også sig selv som konkurrencemenneske.
LÆS OGSÅ: Geggo var med på afbud: Linses reserveKatrine er datter af to levnedsmiddelteknikere og har en masse bagning og madlavning med hjemmefra. Katrine drømmer om at blive mor, og finder hun ikke prinsen på den hvide hest, får hun børnene selv. Hun er erklæret feminist og elsker at udfordre sine elever både i skolen og til håndbold.
 Katrine (Foto: Carsten Mol)

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde er klar på kærlighedsbarn nummer to
Mads, 24 år

Mads Eg Andersen bor med sin kæreste i Aarhus, hvor han læser molekylærbiologi på Aarhus Universitet.Han er en dedikeret madnørd og er meget interesseret i gastronomi og konditori, og han sørger for at holde sig ajour på både den danske og internationale scene.
LÆS OGSÅ: Stemplet som dum: Pernille bryder sammen på tvHan arbejder som ismager og barista og går op i det med stor passion. Mads' drøm er at arbejde inden for fødevarebranchen eller åbne sit eget sted, hvor han kan fordybe sig i det, han brænder for; kaffe, brødbagning, konditori, fyldte chokolader og gelato.
Mads gør ikke noget halvt, han er perfektionist og arbejder meget koncentreret.
 Mads (Foto: Carsten Mol)

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen i lære som vismand: Jeg er slet ikke vis endnu
Caroline, 19 år

Caroline Fischer Rigelsen bor i Hedehusene med sine forældre og storebror. Hun blev færdig med gymnasiet i sommeren 2019 og har nu sabbatår, hvor hun passer et deltidsjob i Imerco.Meget af Carolines fritid går med at være spejder i FDF. Hun har været FDF'er i ti år, og er nu leder for et yngre hold, der går i 3.-4. klasse. Ligesom også alle Carolines efterårs- og påskeferier går med at tage på kursus med FDF.
LÆS OGSÅ: Frederik hængt ud: Forfulgt af rygterHun drømmer om at komme ind på en kreativ uddannelse som eksempelvis møbeldesigner eller beklædningsdesigner. Caroline er livlig og nysgerrig og kan lide at gå i dybden med opskrifter og nye teknikker.


 Caroline (Foto: Carsten Mol)

LÆS OGSÅ: SE HER: Mary skjuler ikke sin hudlidelse
Morten, 49 år

Morten Hansen arbejder som assistancekoordinator og bor med sin hustru og deres to børn i Kastrup. Han betegner sig selv som 100 procent familiemenneske.Morten har tidligere rejst rigtig meget og har arbejdet i udlandet som rejseleder flere gange, blandt andet på Cuba. Han har derudover også arbejdet som steward i nogle år.
LÆS OGSÅ: Se den vilde forvandling: Rasmus Bjerg droppede colaMorten er oftest glad og grinende, men han bliver også nemt rørt og har let til tårer. Han bager en del privat – og meget gerne sammen med sine børn.


 Morten (Foto: Carsten Mol)

LÆS OGSÅ: Christel afslører intime detaljer om hende og Teiturs sexliv
Anne-Kirstine, 26 år

Anne-Kirstine Tirstrup er single og arbejder på Aarhus Universitetshospital i Skejby som sygeplejerske.Hun elsker at rejse og har arbejdet som guide på Tenerife og i Alanya. Hun har også arbejdet som au pair i USA. Og så er hun er vild med at stå på ski.
LÆS OGSÅ: June og Peter Belli om coronakrisen: Vi passer på hinandenHun har en drøm om at blive eventkoordinator. Hun elsker nemlig at arrangere fester – meget gerne temafester, hvor hun går all in.


 Anne-Kirstine (Foto: Carsten Mol)

LÆS OGSÅ: Jesper Steinmetz efter 10 år i USA: Nyforelsket i Danmark

Timm Vladimir kommer igen til at styre slagets gang, ligesom dommerne igen i år bliver Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen. Se 'Den store bagedyst' den 3. oktober kl. 20.00 på DR.


 


Vis dette opslag på Instagram


 
Her er de! Deltagerne i ’Den store bagedyst’ 2020. 🍰🎂🍩🥞 ’Den store bagedyst’ vender tilbage med en helt ny sæson lørdag den 3. oktober.
Et opslag delt af  DR1 (@dr1tv) den 13. Sep, 2020 kl. 2.20 PDT
Se de ti amatørbagere herunder: Max, 32 år Max Hoffmann-Dose Preisler bor med sin kone og lille datter i Hørsholm. han er netop begyndt i sit nye job som forretningsudvikler. LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor Max er vokset op med tysk som sit modersmål og en masse tysk kultur. Hans far er tysker, og moderen er fra det tyske mindretal. Max sejler regatta med sin far og elsker konkurrence-elementet i det - sammen har de vundet flere ræs i både 2016 og 2017. Han er desuden vinterbader og dyrker også crossfit. Max elsker at nørde i køkkenet og lader sig inspirere til nye teknikker på YouTube, og han er en haj til chokoladetemperering. Han er perfektionistisk anlagt og meget ambitiøs. LÆS OGSÅ: Nybagt mor og 'X Factor'-dommer: Tager baby med på job Max (Foto: Carsten Mol) Lena, 37 år Lena Thorsson er single og mor til Sara på 12 år. Hun arbejder som skolelærer på en heldagsskole for elever med særlige behov. Lena bor i et familiekollektiv i Køge med sine forældre, søster, svoger, nevø og diverse kæledyr på 84 kvadratmeter. Derfor har hun også en højtelsket kolonihave, som hun selv har istandsat, hvor hun og datteren er meget. LÆS OGSÅ: ‘Bagedysten’-Jon: Jeg nyder singlelivet Hun er sprudlende, sjov og kreativ i sin kagebagning, som hun er god til at give sit helt eget Lena-aftryk. Lena (Foto: Carsten Mol) LÆS OGSÅ: Blachmans løn-råd til Sofie Linde: Gør dig eksklusiv Emil, 21 år Emil Ussing er vokset op i Løkken og er lige flyttet hjemmefra til Aarhus, hvor han nu er arkitektstuderende. Han har tidligere dyrket svømning på højt plan, og så har han en stor passion for at tegne. Han dyrker en særlig tegnestil, der hedder pointillisme, hvilket betyder, at tegningerne udelukkende består af prikker. Emils tegninger er meget detaljerede og tager lang tid at lave - nogle gange op mod 100 timer. LÆS OGSÅ: DR laver ny version af 'Den store bagedyst': Nu for børn Han har et kunstnerisk sind og er typen, der er god til at få skæve ideer. Emil (Foto: Carsten Mol) LÆS OGSÅ: Lene Beier og manden åbner op: Udfordringer i ægteskabet Wissam, 32 år Wissam Bouqasri bor med sin mand og to børn i København. Hun er født i Danmark og har marokkanske rødder. Hun betegner sig selv som en mønsterbryder, der er vokset op i Ishøj. Hun har uddannet sig til cand.pharm. (apoteksfarmaceut) og bor på Christianshavn. Wissams største drøm er at kunne leve af at lave mad og desserter og måske have sit eget madværksted, der samler madentusiaster og andre sultne sjæle til samvær og hygge på Christianshavn. LÆS OGSÅ: SE DATOEN: ‘Forsidefruer’ er tilbage Hun elsker typiske danske kager og har lært en masse fra de gode gamle 'Karolines køkken'-kogebøger. Wissam (Foto: Carsten Mol) LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson 'Vild med dans' Lars, 60 år Lars Bjødstrup bor sammen med sin mand i Nyborg og arbejder som gymnasielærer, hvor han underviser i dansk og samfundsfag. Lars uddannede sig først sent til gymnasielærer - i midten af 40'erne - og er ellers kunstmaler i sin fritid og har været udstillet flere steder. Hans far var konditor, og da Lars var yngre, var han bestemt ikke interesseret i bagning. Det er først i de senere år, han er begyndt at elske det. LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-deltager lancerer tøjkollektion: Det er en stor drøm Han mener selv, at han nok har undertrykt glæden ved at bage. Men nu er han ikke bleg for at lave kager med inspiration fra sin fars opskrifter. Hans nærmeste familie bor i Australien, så der rejser han meget til. Lars (Foto: Carsten Mol) LÆS OGSÅ: Liv Martine er gravid: Jeg er langt henne Katrine, 31 år Katrine Ohlendorff fra Roskilde er single og arbejder som gymnasielærer, hvor hun underviser i dansk og oldtidskundskab. Hun er meget aktiv i den lokale håndboldklub, hvor hun både spiller, træner og er medlem af bestyrelsen. Hun er en travl organisator-type og betegner også sig selv som konkurrencemenneske. LÆS OGSÅ: Geggo var med på afbud: Linses reserve Katrine er datter af to levnedsmiddelteknikere og har en masse bagning og madlavning med hjemmefra. Katrine drømmer om at blive mor, og finder hun ikke prinsen på den hvide hest, får hun børnene selv. Hun er erklæret feminist og elsker at udfordre sine elever både i skolen og til håndbold. Katrine (Foto: Carsten Mol) LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde er klar på kærlighedsbarn nummer to Mads, 24 år Mads Eg Andersen bor med sin kæreste i Aarhus, hvor han læser molekylærbiologi på Aarhus Universitet. Han er en dedikeret madnørd og er meget interesseret i gastronomi og konditori, og han sørger for at holde sig ajour på både den danske og internationale scene. LÆS OGSÅ: Stemplet som dum: Pernille bryder sammen på tv Han arbejder som ismager og barista og går op i det med stor passion. Mads' drøm er at arbejde inden for fødevarebranchen eller åbne sit eget sted, hvor han kan fordybe sig i det, han brænder for; kaffe, brødbagning, konditori, fyldte chokolader og gelato. Mads gør ikke noget halvt, han er perfektionist og arbejder meget koncentreret. Mads (Foto: Carsten Mol) LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen i lære som vismand: Jeg er slet ikke vis endnu Caroline, 19 år Caroline Fischer Rigelsen bor i Hedehusene med sine forældre og storebror. Hun blev færdig med gymnasiet i sommeren 2019 og har nu sabbatår, hvor hun passer et deltidsjob i Imerco. Meget af Carolines fritid går med at være spejder i FDF. Hun har været FDF'er i ti år, og er nu leder for et yngre hold, der går i 3.-4. klasse. Ligesom også alle Carolines efterårs- og påskeferier går med at tage på kursus med FDF. LÆS OGSÅ: Frederik hængt ud: Forfulgt af rygter Hun drømmer om at komme ind på en kreativ uddannelse som eksempelvis møbeldesigner eller beklædningsdesigner. Caroline er livlig og nysgerrig og kan lide at gå i dybden med opskrifter og nye teknikker. Caroline (Foto: Carsten Mol) LÆS OGSÅ: SE HER: Mary skjuler ikke sin hudlidelse Morten, 49 år Morten Hansen arbejder som assistancekoordinator og bor med sin hustru og deres to børn i Kastrup. Han betegner sig selv som 100 procent familiemenneske. Morten har tidligere rejst rigtig meget og har arbejdet i udlandet som rejseleder flere gange, blandt andet på Cuba. Han har derudover også arbejdet som steward i nogle år. LÆS OGSÅ: Se den vilde forvandling: Rasmus Bjerg droppede cola Morten er oftest glad og grinende, men han bliver også nemt rørt og har let til tårer. Han bager en del privat – og meget gerne sammen med sine børn. Morten (Foto: Carsten Mol) LÆS OGSÅ: Christel afslører intime detaljer om hende og Teiturs sexliv Anne-Kirstine, 26 år Anne-Kirstine Tirstrup er single og arbejder på Aarhus Universitetshospital i Skejby som sygeplejerske. Hun elsker at rejse og har arbejdet som guide på Tenerife og i Alanya. Hun har også arbejdet som au pair i USA. Og så er hun er vild med at stå på ski. LÆS OGSÅ: June og Peter Belli om coronakrisen: Vi passer på hinanden Hun har en drøm om at blive eventkoordinator. Hun elsker nemlig at arrangere fester – meget gerne temafester, hvor hun går all in. Anne-Kirstine (Foto: Carsten Mol) LÆS OGSÅ: Jesper Steinmetz efter 10 år i USA: Nyforelsket i Danmark Timm Vladimir kommer igen til at styre slagets gang, ligesom dommerne igen i år bliver Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen. Se 'Den store bagedyst' den 3. oktober kl. 20.00 på DR.   Vis dette opslag på Instagram   Her er de! Deltagerne i ’Den store bagedyst’ 2020. 🍰🎂🍩🥞 ’Den store bagedyst’ vender tilbage med en helt ny sæson lørdag den 3. oktober. Et opslag delt af DR1 (@dr1tv) den 13. Sep, 2020 kl. 2.20 PDT