Oliver Bjerrehuus (Foto: Bo Nymann)
Oliver Bjerrehuus (Foto: Bo Nymann)

AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

'Stjerner i Trøjen'-deltageren luftede allerede sit hemmelige forhold sidste sommer, da HER&NU mødte ham.

45-årige Oliver Bjerrehuus har altid være en flirtende storcharmør, og det har nu bevirket en sprød nyhed fra den attraktive herremodel. Overfor Ekstra Bladet bekræftede han i går at være i et forhold med den kun 20-årige studerende Sofie Amalie Elkjær. Baggrunden for nyheden er seneste afsnit af 'Stjerner i Trøjen' på Discovery, hvor han udtrykte savn af kæresten, og han glædede sig sådan til at komme hjem til hende.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Hundebøll planlagde selv sit exit

Men HER&NU kan afsløre, at forholdet ikke er helt så nyt, som nyheden postulerer. Under et interview til bladet med ham sidste sommer i Tisvildeleje var Sofie Amalie nemlig også til stede, og der blev lavet søde billeder af dem sammen i det nordsjællandske ferieparadis.

LÆS OGSÅ: Så lidt ejer Türker af Bronuts

Hele den sommer hyggede de sig i hans mors, Suzanne Bjerrehuus’, dejlige sommerhus, og det var tydeligt, at de havde noget kørende. Oliver ønskede dog på dette tidspunkt ikke at stille sig frem officielt med forholdet til den unge kvinde, men ville tværtimod have det nedtonet.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

– Det er ikke, fordi jeg ikke gerne vil blære mig og vise hende frem, men det har ødelagt meget for mig tidligere, at jeg har sagt for meget om mine forhold, forklarede han også dengang.

Oliver Bjerrehuus har tidligere dannet par med Anna von Lindholm, som han har sønnen Oscar med. Derudover har han tre børn med Gunnvør Virgarsdotti fra 'Forsidefruer' på TV3. Se Oliver og kæresten herunder:

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor oplever jeg ikke hate

Oliver Bjerrehuus i sommerhus, Tisvildeleje, 2020(Foto: Henrik R. Petersen)
Oliver Bjerrehuus i sommerhus, Tisvildeleje, 2020(Foto: Henrik R. Petersen)