(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

AFSLØRING: 'Robinson'-vinder dater reality-kollega

Lykken smiler igen til 'Robinson'-vinderen, der i slutningen af sidste år gik fra kæresten gennem 15 år.

37-årige Henrik Andersen kunne sidste år lade sig hylde som vinder af 'Robinson Ekspeditionen 2017'. Men det var mere end bare oplevelsen og præmien på en halv million kroner, som han endte med at få med hjem fra de eksotiske omgivelser. Her fandt han nemlig også kærligheden.

Henrik fortalte tidligere i år til Realityportalen.dk, at han tilbage i november var gået fra ekskæresten Gitte, som han havde været sammen med i 15 år. Men nu tilsmiler lykken altså atter 'Robinson'-vinderen, der mere eller mindre er væk fra singlemarkedet igen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Robinson’-vinder er blevet single

I de seneste måneder har han nemlig nydt livet med 24-årige Liza Pedersen, der deltog i den samme omgang af TV3-programmet. Og selv om de to endnu ikke officielt kalder sig kærester, så bekræfter de begge, at de ser hinanden.

- Vi begyndte at snakke rigtig sammen i februar, og her fandt vi hurtigt ud af, at vi var meget ens på mange punkter og havde mange af de samme værdier og holdninger. Vi kalder os ikke kærester endnu. Vi nyder bare tiden sammen og tager det roligt i vores tempo, fortæller Liza til Realityportalen.dk.

- Vi har holdt lav profil indtil nu, for der har lige været nogle ting at tage hensyn til - mine børn, ekskærester og sådan noget. Men vi er rigtig glade sammen, og nogle vil måske sige, at jeg har lavet en overscoring, fortsætter en grinende Henrik.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-par er blevet forældre

Intet med brud at gøre

I løbet af 'Robinson Ekspeditionen' fortalte Henrik ellers til kameraet, at han havde planer om at fri til sin daværende kæreste, da han vendte hjem fra øen. De planer løb dog ud i sandet, mens afsnittene rullede over skærmen, og forholdet gik endegyldigt i stykker i november.

Henrik og Liza har nydt hinanden i de seneste måneder. (Foto: Privat)
Henrik og Liza har nydt hinanden i de seneste måneder. (Foto: Privat)

Men Henrik slår fast, at Liza ikke var årsagen til, at han valgte at gå fra sin ekskæreste dengang.

- Nej, de to ting har intet med hinanden at gøre. Jeg gik fra Gitte i november, så der er immervæk gået nogle måneder frem til februar, hvor jeg rigtigt begyndte at snakke med Liza, siger han.

Og heller ikke Liza havde nogle forventninger om, at hun skulle ende sammen med Henrik, da de først mødte hinanden.

- Det er klart, at det var en stor oplevelse, da vi begge deltog i 'Robinson Ekspeditionen', og vi var rigtig gode venner nede på øen. Men der var ingen følelser overhovedet, og vi havde ingen forestilling om, at vi skulle finde sammen. Det er først kommet efterfølgende, siger Liza.

Se flere billeder i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Henrik vandt ‘Robinson Ekspeditionen’: Alle pengene går til mine børn

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par venter barn: Nu har de taget endnu et stort skridt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.