Afsløring om nyt realityprogram: Kæmpe satsning

De danske seere kan snart se det amerikanske realitykoncept FBOY Island med danske deltagere.

Snart kan man følge med i FBOY Island, som blev skabt af Elan Gale, der også er manden bag 'The Bachelor'.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz laver egen julehjælp

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikita Klæstrup, som har været med til at lave det danske FBOY Island, taler om ekskæresten.

I programmet følger seerne tre kvinder, der flytter til en tropisk ø, hvor de får selskab af 24 mænd - 12 selvudråbte "Nice Guys", der leder efter kærlighed, og 12 selvudråbte "FBoys”, der er på øen for at konkurrere om kontanter. Kvinderne navigerer i datingpuljen med håbet om at finde den ægte kærlighed.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se ‘Robinson’-deltagernes vilde forvandling

Succes i udlandet

I USA var FBOY Island den største lancering af en Max Original reality-serie, siden platformen blev lanceret, og seertallene voksede uge for uge. Anmelderne modtog konceptet med stor interesse. Washington Post kaldte serien "dejlig kringlet", og TIME kaldte den et "overbevisende og klogt mesterværk" og "begavet udført".

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

Stor satsning

De ti afsnit af FBOY Island Danmark er produceret af WBITVP Danmark og får premiere i foråret 2023. Discovery har besluttet, at programmet skal være tilgængeligt til det bredest mulige publikum. Derfor vises FBOY Island Danmark på både Kanal 4, Discovery+ samt HBO Max.

- Deling af indhold på tværs af vores platforme er et naturligt skridt for et samlet Warner Bros. Discovery. Formatet FBOY Island nyder et genremæssig interessefællesskab med seerne på Kanal 4 og discovery+. Derfor giver det mening at udnytte den åbenlyse mulighed for synergi, i ønsket om at vores indhold når det størst mulige publikum. Vi ser frem til at præsentere de danske seere for dette populære format, siger Pil Gundelach Brandstrup, nordisk programdirektør i Warner Bros. Discovery.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen uenig med Sofie Linde: Det forvirrer børn

Premieredato, vært og deltagere vil blive offentliggjort i det nye år.