AFSLØRING: Nyt 'Ex on the Beach'-program har premiere i dag

Der er rigtig godt nyt til fans af 'Ex on the Beach', det er nemlig slet ikke slut med programmet.

I aften slutter anden sæson af 'Ex on the Beach', men hvis man vil savne den eksotiske stemning og de farverige deltagere, så er der rigtig godt nyt. Allerede i dag er der nemlig premiere på det helt nye DPlay-program, som hedder 'Efter Ex', hvor man kan følge nogle af de medvirkende efter optagelserne.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Programmet handler primært om de par, som fandt hinanden i villaen, og man kan altså se mere til Jeppe og Sara, Amanda og Mikkel, Fie og Frederik og Claes og Cecilie. Udover årets par kan man dog også glæde sig over et gensyn med nogle af de andre deltagere og sidste års par Mathias og Caroline, som Realityportalen kunne afsløre i sidste uge. De to danner nemlig stadig par og bor sammen den dag i dag.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Fie Laursen fortælle, at hendes største hitsang bare var en joke.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig

Helt så rosenrødt ser det dog ikke ud for dette års par, hvor tre ud af fire forhold allerede er gået i vasken. Tilbage er kun Sara og Jeppe, og så er der måske en åbning mellem Amanda og Mikkel, som kun har sat forholdet på pause, selvom Mikkel har været Amanda utro tre gange.

Uanset hvad det hele ender med, så tyder alt på, at dramaet fra villaen fortsætter her hjemme, og man kan altså få en billet på første række ved at se programmet, som indtil videre bliver i seks afsnit og kommer på DPlay hver tirsdag. Se det første program HER.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis