AFSLØRING: Numse-Rasmus har meldt sig til 'Paradise-Hotel'

Numse-Rasmus har kastet sin kærlighed på 'Paradise Hotel'.

"Drengene kan ikke finde ud af at score!", sådan lyder den hårde dom fra Numse-Rasmus. Derfor har han kontaktet produktionselskabet Mastiff, som står bag 'Paradise-Hotel'. Numsen, der er kendt fra'Singleliv', har nemlig tilbudt at drage til Mexico for at give drengene et kursus i, hvordan man scorer piger.

- Drengene inde på 'Paradise-Hotel' kan ikke finde ud at score, og de har ikke forstået, at man skal være sammen sin partner hele vejen igennem. Man er ikke en ægte paradiso, hvis man ikke er sammen med sin partner hele vejen, fastslår Numse Rasmus og opfordrer TV3 til at lade ham deltage:

- Jeg kunne godt tænke mig at være med i 'Paradise-Hotel' på et to dages scorekursus, hvor jeg lærer drengene, hvordan man gebærder sig overfor pigerne. Drengene derinde lytter nemlig ikke, de tænker: 'Jeg skal bare have noget fisse'.

LÆS OGSÅ: Buttplug-Danni: Jeg har væltet Numse-Rasmus af tronen

Har selv haft scorecoach på

Grunden til Numse-Rasmus mener, at han er berretiget til rollen som score-mentor på hotellet, er, at han selv haft score-coach på i byen. Så 'Singleliv'-ungkarlen ved lige præcis, hvad der skal til for at gøre damerne bløde i knæene.

- Jeg har lært, at man ikke skal være bange for kvinder. Det tror jeg, at mange fyre er. Især drengene på hotellet, for de lytter ikke til pigerne, det skal de være langt bedre til, mener Numse-Rasmus.

Han er da også helt bevidst om, hvem der er bedst til at score damer af ham og drengene inde på 'Paradise-Hotel'.

-  Jeg er meget bedre til at score damer, end drengene på 'Paradise-Hotel' er, så det er på tide, at jeg kommer ind og skoler drengene lidt. Det er mig, der skal ind, for jeg har noget at byde på. Jeg ville give dem skolelektier for i to dage, og så skal de skal stå overfor hinanden og agere par, til de lærer det, slutter han.

Optagelserne til den igangværende sæson af 'Paradise Hotel' er afsluttet, og her er Numse-Rasmus ikke en del af castet, men hos Mastiff ønsker man ikke at kommentere på en kommende sæson og eventuelle medvirkende, da der endnu ikke er lagt nogle planer for næste sæson.

Hvad siger I, ville I gerne se Numse-Rasmus i 'Paradise Hotel'?

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Julie: Derfor kan vi ikke lide Christina Maria

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor skrev jeg, at Michelle var billig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser