Regitze, Aija og Lærke fra 'Ex on the beach'
Regitze, Aija og Lærke fra 'Ex on the beach'

AFSLØRING: Kæmpe drama mellem 'Ex on the beach'-deltagere

Der er opstået en del drama mellem flere 'Ex on the beach'-deltagere, efter de kom hjem.

Selvom der er fyldt til randen med drama i 'Ex on the beach', så er det ikke ens betydende med, at det sluttede, da deltagerne rejste hjem fra Grækenland. Tværtimod.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører ny kæreste

Artiklen fortsætter under videoen af Lærke og Oliver fra sidste sæson af EOTB...

I en spørgerunde på Instagram får Regitze fra forrige sæson spørgsmålet om, hvordan hendes relation er til Aija fra den seneste sæson.

- Aija og jeg var veninder, og vi snakkede meget op til, at hun skulle afsted til 'Ex on the beach'. Men når man vælger at have sex med en af mine bedste veninders fyr, mens hun ligger inde ved siden af og sover, så mister man alt min respekt. Især når man er "supposed to be friends". Det hele var bare meget slesk. Så vi har intet forhold, skriver Regitze på sin story.

LÆS OGSÅ: Philine afslører babylykke

Lærke og Regitze er tætte veninder, og over for Realityportalen bekræfter Lærke, at det er hende, der bliver omtalt som veninden.

- Der er en længere forklaring bag det hele, men det korte af det lange er det, Regitze skriver på sin story. Hun “tog” en fyr, som hun godt vidste var “reserveret”, fordi det havde hun lige lyst til, og det er på ingen måde i orden eller en veninde, jeg vil have i mit liv, fortæller Lærke til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Line Maria og David tager stort skridt i forholdet

Tingene skete angiveligt, efter de alle var kommet hjem fra 'Ex on the beach', og hverken Regitze eller Lærke er veninder med Aija i dag.

- De ting er bare ikke noget, jeg vil acceptere, for det er ikke noget, rigtige veninder gør mod hinanden. Hun gjorde nogle ting, som jeg synes er uacceptabelt og så respektløst, at jeg hverken ønsker at snakke med hende eller have hende i mit liv nogensinde, slår Lærke fast.

LÆS OGSÅ: Paradiso er klar til 'Ex on the beach'

Fyren var også deltager i 'EOTB'

Også den omtalte fyr, som Aija angiveligt var sammen med, var med i den seneste sæson af 'Ex on the beach'.

- Fyren var Mathias Boje, der lige er tjekket ind i villaen. Mig og Mathias' relation i dag er okay, vi snakker sammen en gang imellem, men ikke i dagligdagen.

LÆS OGSÅ: Teitur efter fængsel: Derfor er jeg ikke bitter

Realityportalen har også været i kontakt med Aija, der har en anden version af historien.

- Mathias kyssede lidt med flere til festen, også foran Lærke. Mathias og Lærke var på ingen måde eksklusive. Jeg er oprigtig ked af, at jeg har såret Lærkes følelser. Ingen fortjener at blive ked af det og heller ikke Lærke. Men hvor er jeg også træt af, at det altid er pigens skyld, forklarer Aija.

Læs hele Aijas forklaring HER og få alle detaljerne om, hvad der ifølge Aija skete til festen.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager efter misbrug: Jeg flytter