AFSLØRING! Hot ‘Paradise’-stjerne har datter på 5 år

Det var helt planlagt, da paradisoens lille datter kom til verden.

Når det kommer til de piger, der er i 26-årig Sami Hansens hjerte, så skulle man tro, at man var ret godt opdateret. Alligevel er der en pige i paradisoens liv, som mange aldrig har hørt om, men som har stor betydning for ham.

Den tidligere 'Paradise'-deltager har til nu ikke fortalt meget om sin datter eller vist hende frem på sociale medier.

- Jeg og min datters mor har valgt at holde hende privat, så hun ikke bliver smidt ind i noget, som hun ikke vil. Men mit forhold til dem begge er rigtig godt, siger Sami til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

Dengang var det helt planlagt, at Sami skulle være far.

Sami og Lea kan for tiden ses, mens de tester parforholdet i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)
Sami og Lea kan for tiden ses, mens de tester parforholdet i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)

Hvis man har skarpe øjne, har man dog godt kunne spotte et tegn på, at han har et barn. Her er et pigenavn nemlig tatoveret på ydersiden af Samis hånd.

Lea om at være papmor

Da han i 2019 deltog i 'Paradise Hotel', førte det til, at han blev venner og senere kæreste med Lea Othmar. De to var dog ikke på hotellet i Mexico på samme tid. Ved at blive kærester med Sami, har Lea altså også fået rollen som papmor med i pakken. Det lyder til, at hun har fundet sig godt til rette med den rolle.

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden

- Hun (Samis datter, red.) er skide sød og dejlig, så der er intet dårligt. Det er selvfølgelig altid mere kompliceret, når man har barn med en anden, og jeg skulle lige forstå det i starten, fortæller Lea.

Lea og Sami bor fire uger hver for sig i løbet af sommeren - hvis de altså vælger at gå hele vejen i eksperimentet. (Foto: Anthon Unger)
Lea og Sami bor fire uger hver for sig i løbet af sommeren - hvis de altså vælger at gå hele vejen i eksperimentet. (Foto: Anthon Unger)

Hun har, lige fra hun lærte Sami at kende, vidst, at han er far.

Sami og Lea er flyttet sammen i en lejlighed på Frederiksberg, efter de i 'Singletown' blev bekræftet i, at de er de helt rigtige for hinanden. Derfor er Lea også den første kæreste, der møder Samis datter.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Afslører hemmelighed

- Jeg har ikke vist hende til nogle, før jeg var 100 procent sikker, og det er jeg med Lea. De klikker så godt. Så jeg er glad, siger han.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah åbner op om brud