Foto: Discovery+
Foto: Discovery+

AFSLØRING: Her er værten på 'FBOY Island'

Værten på det nye reality-program vil for mange være ukendt.

Når 8 selvudnævnte ”Nice Guys” og 8 selvudnævnte ”FBOYs” kæmper om tre kvinders kærlighed og om kolde kontanter, er det journalist og tidligere talkshowvært Gyrith Cecilie Ross, der styrer slagets gang. Hun springer ud som vært på ’FBOY Island Danmark’, som får premiere i foråret på Kanal 4, discovery+ og HBO Max.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

Præmissen for programmet er, at tre single-kvinder søger den ægte kærlighed. Finder de kærligheden hos en ”Nice Guy”, eller bliver de snydt af en ”FBOY”, der kun drømmer om at løbe med pengepræmien?

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Derfor skal vi skilles

- Jeg har aldrig lavet reality-tv, så at dykke ned i det format og kombinere det med min til tider nok lidt kantede humor, var en ny type udfordring. At gå fra politisk satire i et talkshow-format til reality-tv i tropisk paradis er på mange måder lidt af et spring, men ’FBOY Island Danmark’ emmer (også) af uhøjtidelig humor. Der er selvironi, og det er et møgsjovt univers at være en del af. Det tror jeg også, at du som seer mærker. Og så kan man jo spørge sig selv, hvor stor forskellen på at riste en politiker og en FBOY egentlig er – jeg har ikke svaret, men en universel sandhed er, at kun de færreste af begge typer holder, hvad de lover, siger Gyrith Cecilie Ross i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: WHAT! Nu starter ny sæson af ‘Paradise’

Humor og selvironi er vigtig

Gyrith Cecilie Ross vil for de fleste være kendt fra sin tid som radiovært på P3 og efterfølgende vært på det politiske talkshow ’Quizzen med Gyrith Cecilie Ross’ på DR2. Hos Warner Bros. Discovery er man glad for, at hun har takket ja til jobbet som vært på ’FBOY Island Danmark’.

- Vores kanaler har længe været kendt som nogle af de stærkeste, hvis man er på jagt efter gode og underholdende realityformater i Danmark. Derfor glæder vi os også til at kunne tilbyde et nyt format på tværs af vores platforme. Et format der vægter humor og selvironi højt. Af den årsag er jeg sikker på, at Gyrith med sin satiriske tilgang til sit arbejde vil give seerne en særdeles god oplevelse, siger Pil Gundelach Brandstrup, Nordisk programdirektør, Warner Bros. Discovery.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

FBOY Island blev skabt af Elan Gale, der også er manden bag 'The Bachelor'. Anmelderne tog imod konceptet med stor interesse. Washington Post kaldte serien "dejlig kringlet", og TIME kaldte den et "overbevisende og klogt mesterværk" og "begavet udført". Det bliver spændende at se, hvordan formatet er på dansk tv.

'FBOY Island Danmark' kommer i ti afsnit i og er produceret af WBITVP Danmark. Serien får premiere i løbet af foråret på Kanal 4, discovery+ og HBO Max.