(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

AFSLØRING: Her er Fie og Ginas nye tv-program

De to veninder går inden længe i fodsporene på Paris Hilton og Nicole Richie.

Til sommer går Fie Laursen og Gina Jaqueline i Paris Hilton og Nicole Richies fodspor. Veninderne skal ifølge Realityportalens oplysninger lave en dansk udgave af 'The Simple Life', som de to Hollywood-stjerner lavede fem sæsoner af i perioden 2003 til 2007.

Ligesom i den amerikanske udgave skal Fie og Gina bo og arbejde på en bondegård - med alt hvad det indebærer af hårdt og beskidt arbejde.

- Nå, det har I hørt. Ja, jeg skal i hvert fald lave et program til sommer med en pige, ja, siger Fie Laursen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Her er sandheden om mig og Mark

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, hvor vildt 'Ex on the Beach'-deltagerne festede på første aften

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor sagde jeg ja til ‘Ex on the Beach’

Udfordrende prøveoptagelser

Selv om hun ikke vil bekræfte oplysningerne, så vil hun dog gerne fortælle, at der allerede er lavet prøveoptagelser. Og at det har været ganske udfordrende.

- Ja, rigtig meget. Vi har jo været lidt i gang, siger hun.

Fie Laursen har blandt andet medvirket i 'Paradise Hotel', og inden længe kan hun opleves på skærmen i Kanal 4-serien 'Ex on the Beach'. Gina Jaqueline blev kendt, da hun stod frem og fortalte om sine erfaringer som sugardater i DR3-serien 'Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling'. Siden har hun blandt andet medvirket i 'Til middag hos'.

Inden alt for længe kan de to altså opleves sammen på skærmen. Ifølge Realityportalens kilder skal serien sendes på Viaplay engang næste forår.

Realityportalen har været i kontakt med både TV3 og Gina Jaqueline, men de har ikke ønsket at kommentere oplysningerne.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’