(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

AFSLØRING: Her er endnu et 'Paradise'-par

Noget tyder på, at den nye 'Paradise'-sæson virkelig står i kærlighedens tegn.

Det er efterhånden old news, at Fie endnu engang tjekker ind på 'Paradise Hotel', men det er ret nyt, at også hendes kæreste, Frederik Valeur, vil være at se på tv-skærmen, når 'Paradise Hotel' løber af stablen på TV3. Det var ét kærestepar.

Tidligere i dag kom det så frem, at Lenny Pihl Christensen også har fundet kærligheden på 'Paradise Hotel'. Han er nemlig blevet kærester med 21-årige Nadja Hansen, som også tjekker ind på hotellet i år. Det var to kærestepar.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er alle de nye paradisoer

Og nu har et tredje 'Paradise'-par altså meldt sig på banen. Mathias Danielsen og Trine Skjollander, som begge er med i startcastet i den nye omgang af 'Paradise Hotel' er nemlig også blevet kærester.

- Vi blev ikke kærester dernede, men vi blev det herhjemme efter 'Paradise', fortæller Trine, da Realityportalen møder hende på den røde løber til snigpremieren på 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe fødte hjemme i sofaen

Dét var hele tre 'Paradise'-par, og 'Paradise Hotel' er ikke engang startet endnu. Rigtig meget tyder altså på, at denne omgang af 'Paradise' kommer til at stå lidt i kærlighedens tegn - og vi glæder os allerede!

Sæson 14 af 'Paradise Hotel' har premiere på TV3 i aften klokken 22.00.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Paradise’-Philip har fået tatoveret Lenny på benet

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører angst-lidelse