Sofie Linde (Foto: Henrik R. Petersen)
Sofie Linde (Foto: Henrik R. Petersen)

AFSLØRING: Her er de nye 'X Factor'-dommere

Nu er det offentliggjort, hvem den nye dommertrio til den kommende sæson af 'X Factor' kommer til at bestå af.

Når TV 2 for 16. gang blænder op for talentprogrammet 'X factor' er det fortsat med Sofie Linde ved roret.

LÆS OGSÅ: Chok-exit i 'Vild med dans': Ufrivilligt farvel

Men der er udskiftning i dommerpanelet. Allerede tilbage i maj måned blev det offentliggjort, at TV 2 havde valgt at sige farvel til DJ Martin Jensen efter to sæsoner.

– Det er TV 2’s beslutning, men det er så fint. Jeg overvejede jo allerede sidste år, om jeg skulle vende tilbage, så der er ingen sure mine, sagde han HER&NU dengang.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget er der sket i Sofie Lindes hus på Langeland

De nye dommere

Men på dette års pressemøde for den kommende sæson af ‘X Factor’ er det netop blevet offentliggjort, at veteranen Thomas Blachman og Kwamie Liv, der fik sin debut sidste år, vender tilbage til dommerbordet.

Derudover skal også den talentfulde sanger og entertainer Simon Kvamm debutere som dommer i TV 2's populære sangkonkurrence.

LÆS OGSÅ: Tv-vært i babylykke: Alt giver mere mening

Kvamm kritiserede Martin Jensen

Allerede under forrige års 'X Factor' kom Simon Kvamm på banen, men dengang var det for at rette kritik af Martin Jensen, hvis stol han altså nu har overtaget. Det skete efter en episode i programmets sidste audition-runde, hvor man så flere håbefulde piger, der stillede op og performede med en ukulele. Det faldt mildest talt ikke i Martin Jensens smag.

–  Det lyder ad helvedes til. Jeg kan ikke lide den. Det er en lorteguitar og den skal ikke være her. Vis mig en koncert, hvor Beyonce, Taylor Swift eller Lady Gaga spiller ”Okolulu”? Det er et skodinstrument, som skal ud af denne verden, lød det fra dommeren

Men det var for meget for Simon Kvamm, som fløj til tasterne på Instagram.

LÆS OGSÅ: Undrer du dig også? Derfor har dommerne det samme tøj på i hvert program

– Jeg elsker at se ‘X Factor’ – det er perfekt fredagsvibe. Og jeg synes, Martin Jensen bidrager med godt humør på en hyggelig måde. Ja, det er nærmest sødt at se Blachman helt fascineret og fjalet. Men jeg fatter ikke, hvorfor piger, der har øvet sig på et instrument, skal latterliggøres?! Og hvorfor kører TV 2 med på den? Forstår godt, at man går efter underholdningsværdien, men programmet handler trods alt om musikalsk kunnen. Frem med ukulelen derude, girls and boys. Det er et pissefedt instrument, fastslog Simon Kvamm.

Herefter viste han selv en sang, som han fremførte med netop en ukulele, og teksten lød:

LÆS OGSÅ: Chok-exit i ‘Vild med dans’: Ufrivilligt farvel

- Pigerne kan spille. Martin, hvad kan du selv? Du kan ikke sige ukulele. Så du slår gnisten ihjel, synger Simon Kvamm i opslaget, som kan ses nedenfor.

I kommentarfeltet fik Simon Kvamm stor opbakning, og flere kendisser delte hans holdning til, at unge piger og ukulelen ikke skulle nedgøres på den måde.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Simon Kvamm (@simonkvamm)