AFSLØRING: Her er årets påskepar 2021

Årets påskepar 2021 er...

I har stemt på jeres favoritpar i realityland, og med 27% af alle stemmerne er der ingen tvivl om, at disse turtelduer har gjort et særligt indtryk i foråret.

Philip May og Simone Hvenegaard

Året startede godt, men hårdt ud for det populære realitypar, som i slutningen af 2020 blev beriget med en lille søn, Vilmar. Fødslen var dog en hård omgang for både mor og søn, og derfor har forælderskabet ikke været en dans på roser fra begyndelsen. Det åbner parret blandt andet op for i deres nye tv-program 'Philip May & Simone' på Dplay.

Simone og Philip fandt sammen, da de deltog i 'Paradise Hotel' 2017. (Foto: Janus Nielsen).
Simone og Philip fandt sammen, da de deltog i 'Paradise Hotel' 2017. (Foto: Janus Nielsen).

Parret, som mødte hinanden i 'Paradise Hotel' for fire år siden, har inviteret os helt indenfor i deres nye liv som forældre, på godt og ondt, og det har altså fået seerne til tasterne, da årets påskepar 2021 skulle kåres.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er årets påskepar 2021?

Skal fejres med kys og påskeæg

- Det er en stor ære. Tusind tak til alle dem, der stemte. Det vil vi fejre med lidt ekstra kys i aften og et påskeæg, lyder det fra Philip, da Realityportalen overbringer ham den glædelige nyhed.

Det kommer også som en overraskelse for parret, at de har snuppet titlen for næsen af Geggo og Cengiz, som er helt store seerfavoritter. Og det var da også kun med 6 stemmer, at Philip og Simone slog det populære 'Bryggen'-par.

- Cengiz og Geggo er to store personligheder, så det tager jeg som et kæmpe kompliment, at vi snuppede titlen, lyder det fra Simone.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe drama: Sådan er venskabet nu

Årets påskepar 2021:

Førstepladsen: Philip May og Simone (27%, 158 stemmer)

Andenpladsen: Geggo og Cengiz (27%, 152 stemmer)

Tredjepladsen: Christel og Asbjørn (8%, 44 stemmer)

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor oplever jeg ikke hate

LÆS OGSÅ: Så lidt ejer Türker af Bronuts