AFSLØRING: Disse 'De unge mødre'-deltagere medvirker i nyt program

Flere nuværende og tidligere deltagere fra reportageserien bliver en del af tv-stationens nye digitale satsning.

Tidligere på ugen kom det frem, at Pipeline Production og Discovery Networks Danmark næste år kommer med et helt nyt koncept, hvor du kan få svar og rådgivning af deltagere fra 'De unge mødre'. 'Mødregruppen' hedder programmet, som Camilla Framnes skal stå i spidsen for.

Hun er dog ikke den eneste deltager fra Kanal 4-programmet, og nu kan Realityportalen.dk afsløre, hvilke andre unge mødre der indtil videre er på plads til at medvirke i det nye program, som sendes eksklusivt på DPlay. Her kan de ti afsnit formentlig ses til foråret, hvor det efter planen får premiere på samme tidspunkt som den nye sæson af 'De unge mødre'.

SE BILLEDET: Nøgen Nadia Shila viser kroppen frem

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se nogle af de skønne, gamle klip fra 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Her er beviset: Natascha Linea er en god mor

Udover Camilla Framnes er også Nanna Eliasen, Julie Boraso Heinesen, Martinna Petersen, Amandha Gabrielle Glæsner (tidligere Amanda Sisse), Annica Øst og Sandra Jespersen på plads og klar til at svare på seernes spørgsmål, mens det også forventes, at der kommer flere til. Det bekræfter Discovery Networks Danmark over for Realityportalen.dk.

- Vi glæder os meget til at producere et helt nyt format til DPlay, hvor vi kan give de unge mødre mulighed for at komme til orde på en ny måde. Derudover er det spændende at tage hul på digitale formater, som jo uden tvivl er fremtiden, siger Lena Lee Skibye, producent hos Pipeline Production.

Hvis du brænder inde med spørgsmål, som du gerne vil stille deltagerne i ’Mødregruppen’, så kan du sende dem til ungmor@pipelineproduction.dk.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og kæresten er startet i parterapi

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes bliver vært på nyt program

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Jeg tog fejl om amning