Lise Rønne til 'X Factor'-finalen (Foto: Lasse Lagoni)
Lise Rønne til 'X Factor'-finalen (Foto: Lasse Lagoni)

AFSLØRING: Derfor dropper Lise Rønne sit job

Skal Lise Rønne være den nye 'X Factor'-vært?

I går faldt nyheden om, at Sofie Linde stopper som 'X Factor'-vært. Blot få timer senere meldte den tidligere 'X Factor'-vært Lise Rønne ud, at hun har opsagt sit job som redaktør hos Gyldendal.

LÆS OGSÅ: På jagt efter speciel brudekjole: Christiane rejser til udlandet

Artiklen fortsætter under videoen af Sofie Linde.

- Tænk, det er præcis et år siden, jeg lå her helt mast efter min første dag på Gyldendal. I dag var det min sidste. Jeg har løbet for stærkt i for lang tid, og efterhånden kunne jeg kun få øje på alt det og alle dem, jeg drømte om engang at få tid til. Det dur jo ikke, indleder Lise Rønne et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche bedraget: Trekantsdrama

Et nyt kapitel er åbnet for Lise Rønne.

- Det med lige del sorg og lettelse. Jeg har virkelig elsket Gyldendal. De dejligste mennesker, man kan forestille sig og fagligt det mest tilfredsstillende job nogensinde. Smukke bøger og vidunderlige forfattere. Men man kan jo ikke alt, og jeg trives bedst i et stille og roligt tempo, skriver Lise fortsat.

LÆS OGSÅ: CHOK! Derfor droppede Alex kæresten: Han havde en anden

Ny vært?

Hvad det nye kapitel indebærer rent arbejdsmæssigt skriver Lise ikke.

- Så nu blæser jeg 700 balloner op, køber en håndfuld hunde og bager jeg ved ikke hvor mange pandekager. Og så ser jeg, hvad der sker, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Vild historie: ‘X Factor’-gruppe blev til på hemmelig ø i Grækenland

Lise Rønne var seneste afløser for Sofie Linde, da hun i 2021 var barselsafløser for Sofie Linde. Derudover var Lise Rønne den allerførste vært på 'X Factor' herhjemme, da programmet startede på DR1 i 2008. Siden var hun vært i 2009, 2011 og 2012.

Om jobskifte betyder, at vi igen kan se Lise Rønne på skærmen, må tiden vise.

HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra Lise Rønne.