Afsløring: Derfor blev populært program aflyst

Den garvede radiovært og tidligere 'Vild med dans'-deltager blev fredag nødsaget til at aflyse weekendens udgave af 'Sara & Monopolet'.

Lørdag blev faste lyttere af 'Sara og Monopolet' skuffede, for det populære program blev ikke sendt den dag, som det plejer.

Artiklen fortsættes under videoen med Morten Kjeldgaard og Pernille Blume, der er i 'Vild med dans'-finalen...

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

- Desværre sender vi ikke Sara & Monopolet i morgen lørdag 8. januar, da jeg har været i nærkontakt. Og efter anbefaling fra smitteopsporing og coronasmitte.dk skal jeg have en PCR-test søndag for at være sikker på, at jeg ikke har covid19. Indtil jeg har fået svar, SKAL jeg desværre være isoleret, meddelte Sara Bro fredag på radioprogrammets hjemmeside.

Det skulle ellers have været en helt særlig udsendelse, som markerede både Sara og programmets årsdag.

LÆS OGSÅ: Kendispar skal være forældre: Afslører kønnet

- Jeg havde ellers glædet mig ekstra meget til at sende sammen med jer for første gang her i 2022! Også for at fejre, at det er 1 år siden (minus 1 dag) at vi sendte sammen for 1. gang, skrev den populære radiovært og tidligere 'Vild med dans'-deltager i opslaget.

Søndag kunne hun så fortælle i et opslag på sin egen Instagram-profil, at hun på fjerde dag heldigvis stadig tester negativ.

- Jeg spurgte Fritz, hvilket superhelte navn jeg skulle kalde mig, nu hvor jeg har dodget nærkontakt 4 gange? Bare “mor” - det er en rigtig superhelt, skriver Sara i opslaget.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Paradise'-babe i vanvittig forvandling

Sara Bro har sønnen Fritz med sin eksmand, Asger Schønheyder.

Sara Bro blev vært på 'Sara & Monopolet', da den tidligere vært, Mads Steffensen, valgte at stoppe for i stedet at lave 'Mads & A-holdet', som kan lyttes til hos Podimo. Hun er også vært på podcasten  'Hjerteflimmer for voksne'.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Hjemme hos Micki Cheng