AFSLØRING: Derfor blev 'Kardashian'-stjerne hasteindlagt

Nu er der godt nyt om Travis Barkers dramatiske indlæggelse tirsdag.

Tirsdag blev Blink-182 trommeslageren Travis Barker på dramatisk vis kørt med ambulance til hospitalet med sin hustru Kourtney Kardashian ved sin side.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stort skridt

Indtil videre har parret været tavse, men nu har flere amerikanske medier fundet ud af den mulige årsag til Barkers indlæggelse.

Ifølge TMZ og PageSix skyldes det en betændelse i bugspytkirtlen, som er opstået efter en kikkertundersøgelse tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen deler trist nyhed

Travis Barker kunne næsten ikke gå på grund af ekstreme smerter. Og det var også årsagen til, at han selv henvendte sig til sit lokale hospital, hvor lægerne vurderede, at han krævede yderlige behandling. Herefter blev han kørt afsted med ambulance til et større hospital. Det skriver PageSix.

Kilder tæt på Kadashian-parret fortæller til E!News, at Travis og Kourtney "var meget bekymret", efter Travis blev hastet til hospitalet, men at Kourtney "fortsat forsøger at holde gejsten og hader at se Travis i ulidelig smerte".

Efter en nat på hospitalet melder kilderne dog til E!News, at Travis nok skal komme ovenpå igen.

Indlæggelsen sker blot en måned efter, Travis og Kourtney Kardashian sagde ja til hinanden i Portofino i Italien ved et overdådigt bryllup med familie og tætteste venner.

LÆS OGSÅ: Paradiso smider tøjet på Roskilde