Cengiz og Geggo er de stolte arrangører af 'Stjerne Boksning' (Foto: Henrik R. Petersen)
Cengiz og Geggo er de stolte arrangører af 'Stjerne Boksning' (Foto: Henrik R. Petersen)

AFSLØRING: De otte første stjerneboksere er klar til kamp i 2021

Cengiz og Geggo løfter sløret for de fire første boksekampe i 'Stjerne Boksning', som ikke bliver afholdt i år, men udskydes til 2021.

For andet år i træk slår Stephanie og Cengiz Salvarli dørene op for et brag af en boksekamp, når i alt 22 kendisser skal møde hinanden i den glødende boksering.

De otte første stjerneboksere, og dermed fire første kampe, er netop blevet offentliggjort, og det tegner til at blive en hæsblæsende sæson, når deltagere fra 'Robinson', 'Love Island', 'Paradise Hotel' og et enkelt Instagram-ikon dyster mod hinanden.

LÆS OGSÅ: ENDELIG: Er du klar til den nye sæson 'Paradise Hotel'

Türker vs. Ahmarni

Türker Alici, der er kendt for én sæson af 'Robinson' og tre sæsoner af 'Paradise Hotel' den seneste i 2020, hvor han måtte forlade hotellet på grund af for voldsomt temperament, der gik ud over partneren Sarah Dohn. Måske kan kan få glæde af at finde samme temperament frem i bokseringen, når han skal dyste mod Instagram-ikonet Ahmarni, som kan prale af at have titlerne komiker, vlogger, sanger og Youtuber på cv'et.

LÆS OGSÅ: Med i 'Vild med dans'

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Tyren er ikke længere single

Lenny vs. Teitur

Lenny Phil og Teitur Skoubo er begge kendt fra 'Paradise Hotel' og begge er de kendt som de to charmerende gutter, der har styr på spillet, og som til sidst ender med at snyde deres godtroende partnere og løber med sejren og præmien til sidst. Derudover har de det tilfælles, at de begge medvirker i den nye serie 'Singletown' på Dplay, der kommer dette efterår, hvor de sammen med hver deres partner skal teste parforholdet i et nyt tv-eksperiment.

Hvem af de to, der har mest udholdenhed og råstyrke vil vise sig, når de skal bokse mod hinanden i 'Stjerne Boksning 2021'.

LÆS OGSÅ: Vred Marc benægter utroskab: Elvira slog op på grund af en fyr

LÆS OGSÅ: Teitur og Christel uenige om børn

Ida vs. Julie

Det første kvindelige match i 'Stjerne Boksning 2021' er de to seje piger Julie Bischoff fra 'Paradise Hotel' og Ida Søjborg fra 'Love Island'. De to piger har det til fælles, at de begge er utrolig smukke og vellidte, og når man kigger på dem, så er det tydeligt, at de begge udstråler power, så det bliver spændende at se, hvem der har mest power, når det gælder en præmie på 10.000 kroner og titlen som vinder af 'Stjerne Boksning 2021'.

På pigernes Instagram er det tydeligt, at de begge er gået i benhård træning til den store fight.

LÆS OGSÅ: 'Love Island' Ida erkender: Jeg kan ikke se mig selv med en mand

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Daniel vs. Mathias

Daniel, også kendt som 'Lone Wolf' fra denne sæson af 'Paradise Hotel', har allerede vist store talenter på hotellet med skyggeboksning, som han ofte tog sig i kast med, og da det stod klart, hvem Daniel skulle bokse mod, tøvede han ikke med at sige ja. Daniels modstander er nemlig 'Robinson'-deltageren Mathias Lynge, der vandt sidste års 'Stjerne Boksning' mod Daniels bror Rasmus fra 'Love Island'.

LÆS OGSÅ: Camilla og Daniel har slået op: Derfor er vi ikke længere kærester

'Stjerne Boksning' flyttes til 2021

'Stjerne Boksning' skulle efter planen være afholdt i 2020, men som alle billeder på 'Stjerne Boksnings' Instagram-profil også indikere med #stjerneboksning2021, så bliver 'Stjerne Boksning' ikke afholdt i år. Det har tidligere været rygtet fra Instagram-ikonet Ahmarni, at kampen bliver i februar 2021.

- Jeg er blevet udfordret til en boksekamp af Türker. Jeg har selvfølgelig takket ja, jeg siger aldrig nej til en udfordring. Kampen sker midt februar 2021, skrev Ahmarni i et opslag på Instagram tilbage i starten af juli.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er navnet på Cengiz og Geggos datter

Cengiz har dog ikke bekræftet, at denne dato i midten af februar ligger fast, men at 'Stjerne Boksning' flyttes til 2021 er korrekt.

- Det er rigtigt, at 'Stjerne Boksning' er blevet flyttet til 2021 grundet COVID-19. Jeg kan ikke bekræfte den nye dato, men vi arbejder på at få den fastlagt, så hurtigt vi kan, skriver Cengiz til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Efter 'Familien fra Bryggen': Geggo afslører plan