AFSLØRING: Bitchfighten fortsætter i nyt tv-program

Både Fie Laursen og Caroline Petersen er med i den nye sæson af 'Divaer i junglen'.

Der er næsten garanti for drama, når TV3 i løbet af foråret er klar med en ny omgang af 'Divaer i junglen'. Realityportalen.dk kunne i starten af året afsløre, at kanalen genopliver det populære realityprogram, der ikke har været sendt siden 2013, med både Janni Ree og Nikita Klæstrups søster, Sascha, på deltagerlisten.

LÆS OGSÅ: Fie og Caroline i ny bitchfight: Du er en luder!

Og nu kan vi løfte sløret for yderligere to navne, der netop er rejst af sted for at optage den kommende sæson. Realityportalen.dk erfarer nemlig, at de tidligere 'Paradise Hotel'-deltagere Fie Laursen og Caroline Petersen begge er en del af holdet og altså kan opleves på skærmen senere i år.

Det er ingen hemmelighed, at de to realitystjerner langt fra er gode venner, og i mere end et år har de flere gange kørt hårdt på hinanden på de sociale medier. Så sent som i sidste uge var de to i en stor bitchfight i kølvandet på årets Reality Awards, og nu kan det store drama altså fortsætte på skærmen.

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu

Begge afviser, men ...

Realityportalen.dk har tidligere været i kontakt med både Fie Laursen og Caroline Petersen, der begge har afvist, at de er med i den nye omgang.

- Jeg skal ikke være med. Men jeg vil sygt gerne, så hvis de spørger, siger jeg ja, lød det fra Fie Laursen midt i januar, da Realityportalen.dk talte med hende omkring 'Divaer i junglen'.

- Jeg er ikke med. Jeg skal ikke lave mere tv lige i øjeblikket, da jeg gerne vil fokusere på min HF, lød meldingen på samme tid fra Caroline Petersen.

LÆS OGSÅ: Ærlige ‘Paradise’-Caroline afslører: Så meget har jeg taget på

Begge paradisoer havde samme forklaring, da vi for nylig fangede dem til Reality Awards, men flere kilder bekræfter dog uafhængigt af hinanden over for Realityportalen.dk, at det ikke passer. De er begge med og har hele tiden været på deltagerlisten, selv om de ikke selv vil indrømme det.

Realityportalen.dk forsøgte igen i går at få en kommentar fra både Caroline Petersen og Fie Laursen, men ingen af de to, der ellers normalt er så aktive på de sociale medier, så beskeden før klokken 03:31, hvor begge piger samtidig atter var aktive på deres mobiltelefoner efter næsten et døgns fravær. Her afviste Caroline dog, at hun kunne kontaktes med den begrundelse, at hun lå syg. Fie er ikke vendt tilbage.

LÆS OGSÅ: Frederik Valeur: Sådan er det at være kæreste med Fie Laursen

'Divaer i junglen'-holdet er rejst af sted i denne uge og skal være af sted i omkring tre uger - cirka samme tidsrum, hvor Fie Laursen holder pause fra Instagram, som hun for nylig fortalte på sin blog. Hun vil dog fortsat være at finde på både bloggen og YouTube - hvor det i øvrigt er muligt at forproducere opslag og time dem til senere tidspunkter. Den samme taktik brugte hun for nylig, da hun filmede til den nye sæson af 'Paradise Hotel'.

Jakob Kjeldbjerg styrer igen løjerne som vært, som han også gjorde det i de første to sæsoner. Det vides endnu ikke med sikkerhed, hvornår 'Divaer i junglen' sendes, men det bliver formentlig i løbet af foråret.

Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra TV3, men kanalen har ikke ønsket at kommentere på oplysningerne. 

LÆS OGSÅ: Fie Laursen tilbudt millionbeløb for pornofilm