Afsløring: Anna fik Oliver med i 'Ex on the Beach'

Oliver skal nok takke en helt særlig person for sin medvirken i 'Ex on the Beach'.

Endnu en sæson af 'Ex on the Beach' har lige fået premere. Og denne gang får seerne fornøjelsen af et særdeles kendt ansigt. Nemlig Oliver Erngart, der har medvirket i blandt andet 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen om datterens død: Troede, det var en drøm

Han har tidligere dannet par med realitystjernen Anna Seneca, som han også har sønnen Mio med.

Normalt er lille Mio hos sin far hver anden uge, men det kunne han af gode grunde ikke, da Oliver rejste til Grækenland for at optage 'Ex on the Beach'. Mio blev derfor afleveret hos Anna.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Robinson’: Kunne have mistet benet

Og selvom forældreparret flere gange har vist på sociale medier, at de stadig er gode venner efter bruddet, så er det nok de færreste, der havde forventet, at det faktisk var Anna, der sendte Oliver afsted til Grækenland.

Det afslører Anna nu overfor Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Anna bekræfter: Dater ny reality-fyr

- Han (Oliver, red.) ringede og sagde, at han var blevet spurgt om at deltage. Og så sagde han: "Jeg tror ikke, jeg gør det, jeg vil bare informere dig om det". Og så sagde jeg "Gider du at ringe dem op igen og sige, at du tager afsted. Du er rusten og en afdanket realitymand, kan du komme afsted, min skat, så passer jeg barn imens", fortæller Anna og afslutter konkluderende:

- Så takket være mig er han med i 'Ex on the Beach.

Oliver bekræfter

Overfor Realityportalen bekræfter Oliver historien.

- Jeg var aldrig taget afsted, hvis det ikke var cool med Anna, da det hele skal give mening med hensyn til Mio. Men det fandt vi ud af. Jeg var i tvivl længe faktisk, så det var nok Anna, der i sidste ende gav det skubbet, siger han.

Sæson 8 af 'Ex on the beach' kan ses på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Med i ny sæson ‘Paradise’: Gravid i sidste trimester