Afslører stort skænderi

Parret er ikke enige om, hvordan deres familie skal se ud.

I deres podcast 'Geggo og Cengiz - Helt Ærligt' fortæller Stephanie og Cengiz Salvarli, at det især er én ting, som de skændes om for tiden. Og hvis man tror, det har relation til deres nye hus, så tager man fejl. I virkeligheden drejer det sig nemlig om noget helt andet.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Stadig bange

'Familien fra Bryggen'-parret er nemlig slet ikke enige om, hvorvidt de skal have flere børn eller ej, og det fører til store skænderier, indrømmer de.

- Cengiz vil ikke have flere børn med mig. Vi havde en lille diskussion om det i weekenden, og jeg blev lidt ked af det faktisk, fordi jeg er ret sikker på, jeg gerne vil, og du vil ikke, lyder det fra Geggo henvendt til Cengiz:

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

- Nej, du var ikke ret sikker, det var dit største ønske. Det var det, du sagde.

Ikke flere børn, men...

Geggo forklarer, at hun føler, det er det eneste, hun er rigtig god til, og hun føler ikke, hun er færdig med at få børn. Derfor ramte det hende hårdt, da Cengiz sagde, at han ikke ville have flere, og så er der én ting, hun ikke forstår.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Det skete der, før Mikkel tog børnene

- Hvis du er så sikker, så forstår jeg bare ikke, at du ikke vil steriliseres, lyder det fra Geggo, men dét vil Cengiz ikke.

- Nej mand, jeg har en kammerat, der har fået det gjort, og man skal have en kæmpe nål ind i nossen, det er bare ikke noget for mig. Hvad hvis det ændrer mig?

Det gjorde mig ked af det

Det står klart i podcasten, at Stephanie og Cengiz ikke er færdige med at debattere emnet, og de indrømmer da også, at de ikke ved, hvad det ender med. Stephanie håber stadig, at Cengiz ændrer mening.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne scorer 23 år ældre fyr

- Jeg kan godt mærke, at da du sagde sådan helt definitivt, at du ville ikke have flere børn, det gjorde mig lidt ked af det. Jeg har svært ved at forene mig med tanken om, at jeg ikke skal være gravid igen. Jeg har svært ved at forene mig med tanken om, at jeg ikke skal have en lille bitte baby igen med små fødder, der dufter.

Cengiz mener dog stadig, at Sia er en baby og har små fødder, og han mener ikke, at man kan blive ved med at få børn, fordi det er skønt.

Hør hele Geggo og Cengiz podcast på Podimo.