Afslører ny kæreste

Kærligheden blomstrer på ny for reality-stjernen.

Fredag udkommer 'Paradise'-veninderne Anne Plejdrup og Nadja Hansens bog 'Homies', som handler om venskaber. Men det er ikke kun på det venskabelige plan, at det kører på skinner for de to. Anne er stadig kærester med sin 'Paradise'-flirt Nikolaj Hvidman, men nu har Nadja også fundet kærligheden. Det afslører hun over for Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Line Maria i vildt twist: Takker ekskæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nadja er til 'Stjerne Boksning'...

- Ja, det har jeg! Jeg har ikke lyst til at fortælle, hvem det er. Men man kender ham ikke fra noget. Vi har været sammen i 4 måneder, så det er stadig ret nyt, fortæller Nadja og afslører også, at det ikke er en fyr, hun har mødt på dansk jord.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

- Vi mødtes på Mallorca, da jeg arbejdede og boede der i sommer! Vi fik begge arbejde på en natklub, og der mødte vi hinanden.

Ses først til næste år

Selvom Nadja og Anne i går havde inviteret til lancering af deres nye bog, var det ikke muligt at spotte Nadja og kæresten sammen, og det er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Ikonisk ‘Paradise Hotel’-deltager er blevet far igen

- Han bor stadig på Mallorca. Han er svensk. Vi har kun set hinanden to gange, siden jeg flyttede tilbage til Danmark, og tror først, vi ser hinanden næste år, fortæller hun.