Afslører ny flirt: Har aldrig haft det sådan før

Kærligheden blomstrer på ny, og nu er forholdet officielt.

Året startede mildest talt skidt ud for Anna Seneca og Oliver Erngart, da hans utroskab med 'Paradise'-deltageren Vanessa Johannsen blev afsløret, og Oliver og Anna efterfølgende gik hver til sit.

LÆS OGSÅ: NUTTEDE BILLEDER: Gustav Salinas er blevet far

Det seneste halve år er blevet brugt på at lande i rollen som aleneforældre til sønnen Mio og at få styr på tilværelsen igen, men nu tilsmiler lykken og kærligheden atter Anna. For nogle uger siden viste hun et par tatoverede mandeben i sin seng frem på Instagram, men hun ville gerne holde sin nye fyr hemmelig.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sejr afslører: Dét hed jeg før

Nu er han dog ikke længere hemmelig. Da Anna troppede op til Grøn Koncert i Valby i går, havde hun nemlig sin nye fyr og veninden Julie Bischoff ved sin side, og fyren bliver vist frem på Instagram med tag og det hele. Så bliver det ikke mere officielt, når man er influencer, eller gør det?

- Vi er faktisk ikke kærester, altså vi har ikke nogen status… endnu, lyder det kryptisk fra Anna, som dog understreger, at de ikke dater andre end hinanden.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

- Vi har faktisk ikke set hinanden på romantisk vis særlig længe. Det er faktisk gået relativt hurtigt. Vi så hinanden lidt, inden jeg tog til Tyrkiet. Men kender I det, at man bare ved det? Sådan har jeg haft det med ham siden første dag. Nu kender jeg ham så også i forvejen og har kendt ham i 6-7 år, da vi blandt andet har mange fælles bekendtskaber. Men nu opstod der bare noget, jeg ikke har prøvet før, fortæller hun.

Opbakning fra Oliver

Anna fortæller, at hun er faldet pladask for sin nye fyr, som hun ret tilfældigt fik pludseligt kontakt til, efter de to ikke havde været i kontakt med hinanden i lang tid. Herefter skrev de lidt sammen og mødtes en spontan aften, og så har de været sammen lige siden.

På billedserien fra Grøn Koncert, skriver Anna "Mine mennesker" på Instagram, hvortil blandt andet ekskæresten Oliver har kommenteret:

LÆS OGSÅ: Tabte fire kilo: Sådan er maden i ‘Paradise’ og ‘Ex on the beach’

- Omg omg omg det er officielt, endelig, hvorefter der følger hjerte emojis.

Alt tyder altså på, at opbakningen fra Oliver ikke kunne være større. De to fortalte da også i sidste måned, at de var landet et rigtig godt sted efter bruddet, hvor de er rigtig gode venner og har et rigtig godt samarbejde omkring sønnen Mio.

UHH! Her er ‘Paradise’-deltagernes dækhistorier

Se Annas opdatering her: