Afslører kønnet

2020's 'Paradise Hotel'-par skal have en dreng. De er enige om, hvad han skal hedde, men noget kan gøre, at de laver det om, når de møder deres lille søn.

Når Anna Seneca og Oliver Erngart til maj bliver forældre, er det til en lille dreng. Det afslørede de begge på Instagram mandag aften, efter de havde været til en kønsscanning i København.

Oliver har hele tiden sagt, at det er en dreng, Anna har i maven, mens Anna var ret overbevist om, at det var en pige.

Netop derfor var den første følelse, der ramte 'Paradise'-baben, ikke ren lykke.

LÆS OGSÅ: Ærlige Gunnvør: Det mener jeg om, at Amalies datter også skal hedde Hanna

- Lige da jeg fik at vide, at vi skal have en dreng, må jeg ærligt indrømme, at jeg blev en smule skuffet. Jeg havde virkelig troet, at det var en pige, det gemte sig derinde. Så jeg skulle lige bruge lidt tid på at indstille mig på en dreng i stedet for en pige, fortæller Anna ærligt og tilføjer:

- Men! Når det så er sagt, så er jeg ovenud lykkelig over, at vi skal have en dreng. Nu kan jeg slet ikke forestille mig andet. Det kan kun blive mors dreng.

LÆS OGSÅ: Simone åbner op: Derfor slog vi op

Det skal baby hedde

'Paradise'-parret har til nu været mest sikre på, hvad baby skal hedde, hvis det blev en pige. Her var Luna et klart favorit navn.

Når det gælder drengenavne, er de mere usikre og vil ikke lægge sig fast på noget.

LÆS OGSÅ: Anne måtte på skadestuen efter finaleshowet

- Vi har et navn, som vi er rigtig glade for. Men vi fortsætter med at kalde baby for baby, fordi vi ikke vil fastgive ham et navn uden at have set ham først. Det kan jo godt være, at han er en helt anden end det navn, når først han kommer, og så synes vi, at det er ærgerligt at have kaldt ham noget i så mange måneder, som så ikke passer alligevel, forklarer Anna.

Navnet, som Anna og Oliver er gladest for til nu, er Mio.

LÆS OGSÅ: Få overblikket: Alle i ‘Ex on the Beach’ knalder – undtagen én