AFLØRING: Derfor slog Kasper op med Elvira

Elvira afslører den barske sandhed bag bruddet med murerkæresten.

Det er et halvt år siden, at Elvira Pitzner og kæresten Kasper Rylander gik fra hinanden. På daværende tidspunkt havde ingen af dem lyst til at uddybe årsagen til bruddet, men nu kommer sandheden frem.

I det seneste afsnit af 'Bare Elvira' afslører diamantdronningen alt om bruddet, og det tyder på, at forholdet var langt mindre rosenrødt, end det fremstod.

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse kendisser?

- Han siger, at han er for jaloux. Hans argument var, at han ikke kunne leve med en, der var så eksponeret, afslører influenceren, som har mere end 200.000 følgere på Instagram.

- Han har altid vidst, hvad han gik ind til. Han har altid vidst, at jeg var på sociale medier, han har jo selv set mig dér. Så det er ikke noget, der kan komme som en overraskelse for ham, lyder det fra en frustreret Elvira, som understreger, at hun aldrig har skrevet eller flirtet med andre, fordi hun kun har haft øjne for ham.

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre

Et forhold præget af jalousi

Jalousien har åbenbart fyldt mere i forholdet, end nogen af dem kunne bære. For Elvira var det begrænsende, at Kasper ikke brød sig om, at hun lavede musik, fordi der var drenge inde over det, og for Kasper var jalousien ved at æde ham op indefra.

Til sidst blev det forholdets død.

- Jalousi er en fin ting, for det betyder bare, at man holder af hinanden. Men nogle gange, hvis det bliver for meget, og man begynder at lave vrangforestillinger og historier om hinanden, fordi ens hoved spiller en et puds, det er dér, hvor det går galt, lyder det fra Elvira.

LÆS OGSÅ: Umut viser kæresten frem

Se klippet herunder, hvor Elvira åbner op om bruddet, eller se det fulde afsnit af 'Bare Elvira' på discovery+ allerede nu.

Lærke åbner op om brud med Asbjørn: Derfor slog vi op