Finale "Paradise Hotel" Sæson 17 Sinan Türkmen
Finale "Paradise Hotel" Sæson 17 Sinan Türkmen

Ærlige Sinan: Jeg er taknemmelig uden min far

Han ønsker kun at have mennesker i sit liv, som accepterer ham for den, han er.

Sinan Türkmen vandt ikke 'Paradise Hotel' sæson 17, men med sin positive energi og sprudlende personlighed kan man vidst godt sige, at han vandt mange af danskernes hjerter. Den 21-årig influencer, model og youtuber har dog mødt en del modstand i sit liv. For to år siden stoppede han kontakten til sin far.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Realityportalen mødte Sinan og hans bror Aykut til 'Reality Awards' 2022.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso: Det bliver for meget

- Jeg brød selv kontakten til min far i sommeren 2020, lige før jeg skulle til min allersidste eksamen på gymnasiet, fortæller Sinan til Realityportalen.

Ifølge Sinan har det været for det bedste, for han havde fået nok.

- Jeg var så træt af at blive rettet på og ikke blive accepteret for, hvordan jeg er. Jeg magtede ikke at modtage flere opkald fra den side af familien, fortæller Sinan og forklarer om den sidste kontakt til faren:

- Det allersidste opkald, jeg modtog, råbte og skreg jeg i telefonen på både tyrkisk og dansk, fordi jeg fik nok af det hele, fortæller 'Paradise Hotel'-stjernen, som på ingen måder fortryder sin reaktion, selvom han godt kan se, at den var voldsom.

LÆS OGSÅ: Friede til Reality Awards: Sådan skal brylluppet foregå

"Jeg håber, han har det godt"

Sinan håber, at faren er et godt sted og har intet had til ham. Men vigtigst for den tidligere 'Paradise'-deltager er det, at han selv har det godt.

- Jeg håber selvfølgelig alt godt for ham, men det er nu på tide at være réel og vinke farvel til alt det, som har haft negativ indflydelse på mit liv i fortiden, fortæller Sinan, der nu lever sit liv, som han ønsker. Det samme håber han, at faren gør.

LÆS OGSÅ: Lenny: Derfor gik det galt for Teitur

Ifølge Sinan er han nu udelukkende omringet af mennesker, han elsker og har tillid til.

- Nu er der ingen, som skal fortælle mig, hvad der er rigtigt og forkert. Ingen skal begrænse mig i, hvad jeg vil foretage mig fremadrettet i mit liv, fortæller Sinan.

LÆS OGSÅ: Spritny dokumentar: Vold og hævn

Og hvad der skal ske i fremtiden, kan han ikke sige meget om, men han fortæller dog dette:

- Jeg kan ikke rigtig sige så meget, men I skal glæde jer til, jeg kommer på skærmen igen, lyder det fra 'Årets hotteste mand' 2022, som hverken kan fortælle hvornår, hvad eller med hvem.