Ærlige Pitzner: Fik Elvira alene

Katerina Pitzner ved, hvad hun vil have, og hvordan hun får det.

Katerina Pitzner er efterhånden kendt af de fleste danskere som diamantdronningen, der styrer sin eksklusive biks med hård hånd.

At hun er forretningskvinde med stort F, kom i sandhed også til udtryk, da hun drømte om at give sin ældste datter Thalia en søskende.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Alle de smukke 'Vild med dans knækker cancer'-outfits

I podcasten 'Jagten på en ven' afslører Pitzner, at Elvira ikke blev til på helt traditionel vis.

Da Katerinas ældste datter Thalia var ti måneder gammen, går diamantdronningen og faren fra hinanden. Og efter et par år som mor til kun ét barn, kunne Pitzner mærke, at hun ikke var færdig med at få børn.

- Da Thalia er 2,5 år gammel, havde jeg endnu en MUS-samtale med mig selv. Hvad er det, der gør mig glad? Jamen, det er jo hende (Thalia, red.). Det er at være mor. Jeg elsker det, og jeg kan godt lide at have den rolle. Og så havde jeg det lidt sådan, hvis det er det vigtigste, så må jeg have nogle flere børn, siger hun i podcasten.

LÆS OGSÅ: Katerina smider bombe: Ingen i familien kan lide din kæreste

En fiks idé

Der var bare et problem. Katerina havde på det tidspunkt ingen mand, og derfor var hun selvsagt lidt udfordret, når det kom til endnu en graviditet. Men ingen bakker er for stejle for Pitzner, der tog skeen i egen hånd og kom på en lidt utraditionel løsning.

LÆS OGSÅ: Professionel danser med i 'Paradise': 'Vild med dans' må gerne ringe

- Det er mest praktisk med den samme far og farmor og farfar. Der gik praktik i den. Så tænkte jeg, at jeg bare kunne få et barn med ham (Thalias far, red.). Det kunne jeg godt gøre, fortæller hun grinende og fortsætter:

- Og så sagde jeg til mig selv, "okay, det er også meget fint, men hvis det er så vigtigt at få et barn til, så er det også vigtigt om et år. Så hvis du stadig brænder lige så meget for det om et år, så skal du få lov til at spørge ham, sagde jeg til mig selv.

LÆS OGSÅ: Sonny er klar igen: Det vil være en ære

Tiden gik, og efter et års betænkningstid blev hun enig med sig selv om, at det stadig var et stort ønske at få et barn mere. Derefter fremlagde hun sin idé til Thalias far.

- Så sagde jeg til ham, "nu skal du høre her, jeg kunne godt tænke mig et barn til, og jeg synes, det er mest praktisk, du er faren og med samme farmor og farfar. Men det er det eneste, jeg er interesseret i. Er du med på den? Og så sagde han, at ja, det var han.

LÆS OGSÅ: ‘Diamantfamilien’ er tilbage: Se traileren her

Var ikke interesseret i mere

Det var dengang vigtigt for Katerina at få nogle helt klare regler mellem hende og ekskæresten, der nu havde aftalt at lave endnu et barn sammen.

- For at det ikke skal være løgn, så sagde jeg "godt, så finder jeg lige ud af, hvornår jeg har ægløsning, og så ringer jeg til dig. Og så gider jeg ikke et eller andet fis med, at du ikke har tid, for så kommer du bare forbi, fortæller hun i podcasten og tilføjer:

- Fordi jeg gad jo ikke ligge og rode rundt med ham hele efteråret. Og til hans store ærgrelse blev jeg gravid i første hug. Jeg vidste præcis, hvornår jeg havde ægløsning fra. Så jeg fik faktisk Elvira selv. Om jeg så må sige.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne smider bukserne

Efter Elvira også blev født, fandt Katerina en svensk mand, hun også blev gift med. De fik to børn, Hector på 21 år og Ophelia på 20 år, men blev senere skilt.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-Daniel afslører: Det sker ikke igen