Ærlige 'Paradise'-Anna: Derfor vil jeg flytte fra Køge

Anna har ikke lyst til at bo i Køge for evigt. Men hun er i tvivl om, hvor Oliver gerne vil flytte hen, hvis de skal forlade deres nuværende lejlighed.

Det var mildt sagt ikke let for Anna Seneca og Oliver Erngart, da de skulle flytte sammen. Parret kunne nemlig ikke finde en lejlighed i Roskilde, og de blev mere og mere desperate og presset af tiden, da de skulle være ude af Annas studiebolig i januar 2020.

Derfor endte de med at tage en beslutning om at flytte til Køge, hvor Oliver har familie. Her flyttede de i marts i år ind i en ny lejlighed, efter de i nogle måneder boede midlertidigt i Annas mors sommerhus.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-baby på vej!

Dog har realitybaben stadig ikke den helt rigtige mavefornemmelse med at bo i byen.

- Det går bedre med at bo i Køge, men som jeg også har fortalt til Oliver, så har jeg ikke den her følelse af, at her vil jeg bare bo og slå mig ned for evigt. Heldigvis er Oliver meget samarbejdsvillig, og han kan jo heller ikke tvinge sådan nogle følelser frem i mig, siger Anna om fremtidsudsigterne, når det gælder det sted, de skal bo.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

Vil gerne flytte

Hun vil allerhelst gerne flytte tilbage til Roskilde.

- Jeg er lidt i tvivl, om Oliver vil bo i Roskilde, men jeg vil gerne bo i en by der omkring. Lige nu bliver vi i Køge. Det er ikke noget hastværk. Men på sigt finder vi et andet sted, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Ærlig deltager: Derfor var jeg hæmmet i ‘Ex on the Beach’

Det bliver altså højst sandsynligt i Køge, at Anna og Olivers kommende lille dreng skal tilbringe sin første tid i verden. Anna har nemlig termin i maj 2021, og familieforøgelsen var også helt fra begyndelsen indtænkt i planen.

– Vi har mange fremtidsplaner sammen. Lejligheden er jo en 3-værelses, så der er plads til et ekstra familiemedlem, hvis det sker, udtalte Oliver til Realityportalen ved indflytningen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Jenna: Albert har mødt hele familien