Ærlige Lærke: Sådan har jeg det med Asbjørn og Christel

Det er ikke længere Lærke, som Asbjørn er forelsket i. Men det har baben fra 'Ex on the Beach' det helt fint med, og det skyldes især, at alt endte, som det gjorde.

Det er ikke så forfærdelig længe siden, at der var store følelser mellem 'Ex on the Beach'-parret fra Kolding, og det så man især udspille sig henover sommeren i realityprogrammet, hvor det gik op og ned mellem Asbjørn Nielsen og Lærke Wadmann.

Det hele fik en brat afslutning i begyndelsen af januar. Siden begyndte Asbjørn at se mere og mere til Christel Trubka, og i weekenden offentliggjorde de to, at de er blevet kærester.

LÆS OGSÅ: UH! Sådan blev Asbjørn og Christel kærester

At Asbjørn har fundet en ny, er ikke noget, der går Lærke på,

- Håber, Asbjørn er glad, og jeg ønsker ham alt det bedste. Alle fortjener kærlighed, siger hun.

Lærke og Asbjørn (Foto: Krestine Havemann)
Lærke og Asbjørn (Foto: Krestine Havemann)

For hende er tiden med Asbjørn et helt afsluttet kapitel.

LÆS OGSÅ: Amanda og Nicklaes prøver igen

- Jeg har det helt fint med ham, men vi snakker af gode grunde ikke sammen - det er ikke noget, som påvirker min hverdag længere. Jeg har ingen følelser i klemme, fortæller Lærke.

LÆS OGSÅ: Christiane opløst i tårer: Sorgen sidder som en knude i maven

Hun er kommet sig forholdsvist hurtigt over alt det, som hun det sidste år har været igennem med sin helt store kærlighed fra 'Ex on the Beach'. Det skyldes, at det hele fik den afslutning, som det gjorde.

- Så er der ikke så meget at reflektere over, siger Lærke, der ikke kan svare helt klart på, om hun selv er begyndt at se en ny eller ej.

LÆS OGSÅ: Christel kommenterer på Teiturs nye flirt