Ærlige Frederik Fetterlein: Sådan har jeg det med Saszeline i dag

Frederik Fetterlin og Saszeline har altid formodet at holde fortiden ude og være gode forældre for deres søn, men i dag er de mere end det.

Forholdet mellem Saszeline Sørensen og Frederik Fetterlein har været en rutchebanetur, der er gået op og ned, siden de i 2004 forelskede sig i hinanden under 'Robinson Ekspeditionen'. Parret fik i 2008 sønnen Sean, men inden Seans et års fødselsdag gik parret fra hinanden.

Til trods for et usundt forhold med utroskab fra Frederik Fetterleins side, så har parret kunne fungere som gode forældre for deres søn, og i dag er forholdet bedre end nogensinde.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Stjerne overfaldet af politiet

- Vi er blevet voksne, og vi har ikke de konflikter, som vi havde i gamle dage. Vi har fundet en god balance med, hvordan vi lever og er tit sammen og spiser sammen. Når man lige går fra hinanden, så er der altid noget attention, og når man kommer væk fra det, så bliver det noget andet, fortæller Frederik Fetterlein til Realityportalen, da vi møder ham i hans hjem på Islands Brygge til et længere interview om at blive 50 år.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

Både Saszeline og Frederik er ofte begge ude for at se Sean spille fodbold, de fejrer sønnens fødselsdag sammen, og til fars dag gav Saszeline Frederik en flyvetur i en vandflyver, som de også oplevelede sammen.

- Hun respekterer mig for det, jeg laver, og de fejl, jeg har lavet og omvendt. Vi er bedre til ikke at gå op i de små ting. De sidste tre-fire år er det blevet rigtig godt mellem os. Vi er sindssygt gode venner. Hvis jeg skal have hjælp med noget, så ringer jeg til Saszeline. Jeg har nøgle til deres hus, så gode venner er vi, afslører Frederik Fetterlein, der i dag arbejder som tennistræner.

LÆS OGSÅ: Husker du Ciano? Her er han i dag

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Tak for en super hyggelig fars dag ??✈️ @seanfetterlein @saselines

Et opslag delt af Frederik Fetterlein (@frederikfetterlein_) den