Ærlige Ditte: Det var ikke planlagt

Ditte fra 'Ex on the beach' glæder sig i dag til sin termin den 11. februar, men da hun opdagede graviditeten, skulle hun lige summe over situationen.

Ditte Lee fra 'Ex on the beach' sæson 4 og kæresten Mario venter barn sammen til februar 2021, og det til trods for, at de ikke har været sammen i mere end ni måneder.

Da Ditte og Mario opdagede, at de venter barn, kom det også som lidt af et chok, det afslører parret i en live Q&A med Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Ditte: Vi er fast besluttet på pigenavnet

- På daværende tidspunkt gik det ikke mega godt i forholdet. Jeg havde faktisk været ude med de andre fra ’Ex on the beach’ dagen inden, og så kommer Mario hjem med en graviditetstest dagen efter, fordi jeg havde givet udtryk for, at jeg havde taget på, fortæller Ditte, og Mario supplerer:

- Jeg var stensikker på, at den var positiv, fortæller Mario, der har en søn fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Lea og Mikkel Kessler hjælper dem, der ikke har råd til julen

Mario fik ret, graviditetstesten var positiv.

- Jeg skulle lige sluge den, og jeg skulle lige være sikker på, at jeg tog den rigtige beslutning. Det var lidt svært, men vi kom igennem det, og vi er glade for, hvor vi står nu, fortæller Ditte.

LÆS OGSÅ: Line Maria siger fra: Ikke fedt at se sin kæreste med en anden

Siden parret tog beslutningen om at skulle have barn sammen, så har forholdet været godt siden, og selvom det hele er gået stærkt, så glæder parret sig til at blive forældre. Mario, der har en søn i forvejen, glæder sig især til at få en pige.

- Det bliver fars pige. Nu har jeg hørt tidligere, at det er mors dreng, så det her bliver fars pige, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Sandra fra 'De unge mødre': Jeg er flyttet på krisecenter

Se hele Realityportalens Q&A med Ditte og Mario herunder: