Sarah Grünewald i 'Vild med dans' (Foto: Janus Nielsen)
Sarah Grünewald i 'Vild med dans' (Foto: Janus Nielsen)

Ærlig 'Vild med dans'-vært afslører: Jeg var alkoholiker

Den smukke Sarah Grünewald har ikke altid haft det lige nemt.

Den smukke og talentfulde tv-vært, model og skuespillerinde Sarah Grünewald er ikke ubekendt med succes, men livet har ikke altid været lige let. 'Vild med dans'-værtinden fortæller i et stort interview med magasinet Eurowoman, at hun gennem en længere periode har kæmpet med et alkoholmisbrug.

- Jeg havde alle rammerne for at have det godt. Jeg var forelsket i den dejligste mand, jeg havde lige fået ny lejlighed og var blevet værtinde på 'Vild med dans'. Alligevel kunne jeg mærke, at der var noget, der gjorde, at jeg havde brug for at lukke øjnene. Jeg drak for meget, og jeg drak ikke som andre mennesker. Jeg havde ingen stopklods, fortæller 33-årige Sarah ærligt til magasinet.

Sarah forklarer, at hun havde et stort behov for at få ryddet op i nogle ting fra sin barndom, og det fik ægtemanden, Rasmus Backhaus, hende til at indse.

LÆS OGSÅ: Sofie efter ‘Vild med dans’-sejren: Nu trænger jeg til ro

- Når du begynder at prioritere, at du vil videre i byen, efter du har spist en romantisk middag, fordi du har brug for at komme ud og dulme, så ved du, at du har et problem. Jeg vidste, at jeg ville vælge de ti shots på bardisken fremfor at tage med Ras hjem. Sådan skulle det ikke være. For de ti shots var sygdommen, lyder det fra Sarah, der efter et år med kæresten begyndte i behandling.

Parret er nu blevet forældre til sønnen, Luis, og Sarah har den dag i dag lært at styre sit alkoholindtag, og hun er sikker på, at misbruget er fortid.

- Når du først får en lille dreng, er der nogle helt andre ting, der er på spil. Jeg passer på mig selv på en anden måde, for jeg vil gerne være en sund og rask mor, der lever længe, lyder det fra tv-værten.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommerens hårde barndom: Så meget blev jeg mobbet

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald efter ‘Vild med dans’: Nu skal der julehygges

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg og sønnen har forladt Danmark