Ærlig realitybabe: Derfor måtte jeg melde fra til 'Ex on the Beach'

Cecilia havde muligheden for at medvirke i sæson nummer 5, men hun var nødt til at sige nej til oplevelsen.

19-årige Cecilia Sønderby er endnu én i rækken af babes, vi om kort tid kan se blandt de otte singler, der tjekker ind i 'Ex on the Beach'-villaen på Gran Canaria.

Det var ikke hendes egen idé, at hun skulle være med i et realityprogram, men hun blev spottet af en af programmets castere, der var faldet over hendes profil på Instagram. Den nye 'Ex on th Beach'-deltager tror, at hendes ret så veldrejede krop fangede opmærksomheden.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

- Jeg tror, de har valg at tage mig med, fordi jeg har både den maskuline og feminine side. Jeg har altid været ekstremt aktiv, spillet fodbold i 15 år og løbet en tur, hvis jeg var ked af det. Træning er min styrke, og træning har altid været en kæmpe del af mit liv. Så jeg står lidt mere markeret end de andre - der har tit været nogle bemærkninger til min mave eller mine lår, og nogle gange har jeg større lårmuskler end fyrene, siger Cecilia, der kommer fra Lemvig og lige har færdiggjort sin uddannelse til kadet i Hæren.

Netop interessen i militæret var årsagen til, at hun i første omgang måtte melde fra til at være med i 'Ex on the Beach'. For faktisk blev Cecilia allerede kontaktet på Instagram i 2020, før den femte sæson skulle optages.

LÆS OGSÅ: 'Robinson' er tilbage med tre kendte ansigter

- Der var klar over, at jeg skulle ind i værnepligten, men jeg skrev til dem, at hvis der var plads i den næste sæson, så var det i min interesse, fortæller hun.

Vil gå langt foran kameraerne

Derfor er hun nu klar til at få en vild og uforglemmelig oplevelse, og selvom hun ikke har valgt at være med i 'Ex on the Beach' for at finde kærligheden, så er hun da helt klart med på en sommerflirt eller to - også selvom der er kameraer med på sidelinjen og hendes forældre også kan følge med.

LÆS OGSÅ: Kendt realitybabe indtager ny sæson 'Ex on the Beach'

- Jeg er lidt kold i røven og tager det ikke så tungt, hvis det skulle gå længere, end hvad familien gerne vil se. De kender mig så godt, så de ved, at jeg ikke lytter til deres meninger, jeg kører mit eget show, og det ved de også godt. Så de er meget spændte på at se, hvad jeg finder på.

Se ‘Ex on the Beach’ 6 på Discovery+ fra den 15. august. 

LÆS OGSÅ: Ung mor har fået fedmeoperation